HomeNieuwsRapper Sjors heeft een nieuwe vriendin en je gelooft NOOIT wie het...

Rapper Sjors heeft een nieuwe vriendin en je gelooft NOOIT wie het is

       
       
       

OMG! Rapper Sjors heeft ein-de-lijk weer een vriendin. Je zult het echt niet geloven. Twee gekkies bij elkaar.

Lees snel verder!

Eventjes geleden

Het is alweer eventjes geleden dat Nederland kennis maakte met het overbluffende raptalent, Rapper Sjors. De rapper kreeg landelijke bekendheid door zijn voorkomen bij het programma Man bijt Hond. Het programma van NCRV volgde de rapper in zijn jonge jaren op de voet tijdens zijn eerste stapjes van zijn florerende carrière. Echter waren er gelijk wat problemen aan de orde, Sjors had stemproblemen. Niet dat Sjors verkouden was of andere stemproblemen, Sjors had nét pindakaas gegeten.

Pindakaas

Echter was precies dát wat mede zorgde voor een doorbraak met zijn bekendheid. De beroemde zin “Ik heb net pindakaas gegeten…” met een uiterst zachte G was de oorzaak van zijn eerste successen. Sindsdien is de carrière van Sjors letterlijk álle kanten op geschoten. Een paar jaar geleden kreeg Sjors bijvoorbeeld een enorme behoefte om vieze filmpjes met transseksuele mannen uit het buitenland te maken. Dit verscheen natuurlijk allemaal op Dumpert.

Ingrid van Henk

Het beeld van de grappige en onschuldige Sjors was hiermee wel teniet gedaan natuurlijk. Ook is de rapper een paar keer bij het programma BOOS van Tim Hofman voorbij gekomen omdat hij weigerde een filmpje op te nemen waar 30 euro voor betaalt is. Gelukkig een tikkeltje minder erg dan de BOOS-video over The Voice. In de liefde leek het tot voor kort ook maar niet te vlotten voor de rapper. Dagelijkse oproepjes als “Oudere vrouwen, neem contact met mij op!” op zijn Instagram lijken niet tot een date te leiden. Maar het lijkt erop dat Sjors weer aan zijn rapcarrière werkt. Dit weekend staat Sjors op Kamping Kitsch waarbij verschillende gelijkgestemde artiesten aanwezig zijn. Het lijkt erop dat Sjors daar zijn droomvrouw heeft ontmoet. Een beetje internetgekkie-kenner weet wie het is, Ingrid: “Vooral als de shows met de mannen zijn!” Henk: “Meeeehhhhh”

Bron: showmag.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN