Home Nieuws Ronnie Flex woedend op columnist die zijn moeder beledigt
       
       
       

Ronnie Flex woedend op columnist die zijn moeder beledigt

In het tijdschrift de Nieuwe Revu wordt af en toe een column gepubliceerd van Herman Brusselmans. In die column, die ‘Overschatte Mensen’ heet, spreekt Brusselmans zijn mening uit over mensen die hij maar niets vindt.

En ook al is de column met een flinke knipoog geschreven, sloeg Brusselmans toch de plank enorm mis. Althans, volgens Ronnie Flex.

Zie hieronder Herman Brusselmans (rechts).

In de column schreef Herman namelijk:

”De echte naam van die lul is Ronell Langston Plasschaert, en met zo’n naam ben je voor eeuwig een loser, welke schuilnaam je er ook overheen plakt. En als je dan als schuilnaam Ronnie Flex kiest, dan ben je op voorhand al een driedubbele loser.” Vervolgens zijn de ouders van ‘Ronnie’ de sjaak. ”Hij werd geboren in Capelle aan den IJssel op 16 april 1992, als zoon van Sjoerd Plasschaert, die het huis verliet om een pakje sigaretten te kopen, maar nooit meer terugkeerde. Tijdens z’n vlucht van huis stopte hij met roken. De moeder van Flex is een Surinaamse kokkin, die dagelijks naar de snackbar gaat omdat ze koken haat.”

Ook Famke Louise komt aan bod in de column. ”Naar het schijnt heeft Flex ooit een relatie gehad met Famke Louise, maar ze hielden er tegelijkertijd mee op, omdat ze nog nooit zo’n slechte seks hadden gehad, en dat wil in het geval van die twee sukkels heel wat zeggen. Gooi Flex met graagte in de vergeetput.”

Dit schoot Ronnie Flex volledig in het verkeerde keelgat, en hij reageerde op Twitter:

”1 miljard streams… Ahoy en Afas uitverkocht.. twee x pop prijs.. Edison voor album van het jaar verder… kan ik alleen zeggen Brusselmans Kiss my asssss… en mijn vader HEET EDWARD En mijn moeder Surinaamse kokkin noemen hou die energie vast wanneer je me ziet… YEAH AIGHT!” Even later deelt hij een foto van Herman Brusselmans, waarbij hij schrijft: ”Extra vettig haar nigga, lijkt alsof hij voor Mel Gibson strijd in Braveheart!”

”Shitttt, je hoefde me mams niet zo te dissrespecten dat is niet hoe de vork in steel steekt hierzo,” schrijft Ronnie vervolgens ook nog. ”Mijn moeder neem ik persoonlijk.. ten alle tijden..”

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...