Home Nieuws Ronnie Flex woedend op columnist die zijn moeder beledigt
       
       
       

Ronnie Flex woedend op columnist die zijn moeder beledigt

In het tijdschrift de Nieuwe Revu wordt af en toe een column gepubliceerd van Herman Brusselmans. In die column, die ‘Overschatte Mensen’ heet, spreekt Brusselmans zijn mening uit over mensen die hij maar niets vindt.

En ook al is de column met een flinke knipoog geschreven, sloeg Brusselmans toch de plank enorm mis. Althans, volgens Ronnie Flex.

Zie hieronder Herman Brusselmans (rechts).

In de column schreef Herman namelijk:

”De echte naam van die lul is Ronell Langston Plasschaert, en met zo’n naam ben je voor eeuwig een loser, welke schuilnaam je er ook overheen plakt. En als je dan als schuilnaam Ronnie Flex kiest, dan ben je op voorhand al een driedubbele loser.” Vervolgens zijn de ouders van ‘Ronnie’ de sjaak. ”Hij werd geboren in Capelle aan den IJssel op 16 april 1992, als zoon van Sjoerd Plasschaert, die het huis verliet om een pakje sigaretten te kopen, maar nooit meer terugkeerde. Tijdens z’n vlucht van huis stopte hij met roken. De moeder van Flex is een Surinaamse kokkin, die dagelijks naar de snackbar gaat omdat ze koken haat.”

Ook Famke Louise komt aan bod in de column. ”Naar het schijnt heeft Flex ooit een relatie gehad met Famke Louise, maar ze hielden er tegelijkertijd mee op, omdat ze nog nooit zo’n slechte seks hadden gehad, en dat wil in het geval van die twee sukkels heel wat zeggen. Gooi Flex met graagte in de vergeetput.”

Dit schoot Ronnie Flex volledig in het verkeerde keelgat, en hij reageerde op Twitter:

”1 miljard streams… Ahoy en Afas uitverkocht.. twee x pop prijs.. Edison voor album van het jaar verder… kan ik alleen zeggen Brusselmans Kiss my asssss… en mijn vader HEET EDWARD En mijn moeder Surinaamse kokkin noemen hou die energie vast wanneer je me ziet… YEAH AIGHT!” Even later deelt hij een foto van Herman Brusselmans, waarbij hij schrijft: ”Extra vettig haar nigga, lijkt alsof hij voor Mel Gibson strijd in Braveheart!”

”Shitttt, je hoefde me mams niet zo te dissrespecten dat is niet hoe de vork in steel steekt hierzo,” schrijft Ronnie vervolgens ook nog. ”Mijn moeder neem ik persoonlijk.. ten alle tijden..”

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Politie waarschuwt voor gevaarlijke Blue Whale-challenge

Een paar jaar geleden ging de gevaarlijke Blue Whale-challenge viral: een challenge waarbij kinderen allerlei opdrachten moeten uitvoeren waarbij ze zichzelf verwonden...

NOS-presentatrice onwel tijdens uitzending

Woensdagochtend is NOS-presentatrice Amber Brantsen onwel geworden tijdens de uitzending. Aan het einde van de uitzending werd ze onwel, waarna ze niet...

Famke Louise deelt nieuwe vakantiefoto’s

Famke Louise is bekend van veel dingen; zangeres, rapper, influencer, televisiepersoonlijkheid, presentatrice en nog veel meer. Maar iets waar ze zeker ook...

Anna Nooshin breekt interview af na moeilijke vraag

Anna Nooshin heeft vrijdag haar eigen interactieve Instagram-museum 'The Upside Down Amsterdam' geopend. Donderdag waren er al veel bekende gasten uitgenodigd om...

Ken je waterhoofd Wilco nog? Zo ziet hij er in 2020 uit!

Wilco is al sinds zijn jonge jaren een legende op het internet. Als je niet weet waar we het over hebben, het...