Home Nieuws Squid Game-kijkers spotten een detail in de serie dat letterlijk alles verandert
       
       
       

Squid Game-kijkers spotten een detail in de serie dat letterlijk alles verandert


Wow! Kijkers van Squid Game opgelet. Je had door deze aanwijzingen al die tijd al kunnen weten welke spellen de deelnemers zouden gaan spelen.

Je hoeft de app TikTok maar te openen en je ziet wel iets voorbij komen over Squid Game. Er worden veel theorieën gedeeld over de populaire serie. Zo merkte een fan op dat er in de serie aanwijzingen verstopt zitten over de spellen. Zowel jij als de spelers hebben blijkbaar niet goed genoeg gekeken naar de muur in de slaapzaal van de spelers.

Pak de eerste aflevering van Squid Game er nog maar eens bij en kijk dan goed naar de muren in de slaapzaal. Daarop zijn allerlei dingen tekeningen gegraveerd. Toen de deelnemers eenmaal begonnen met het spelen van de spellen en er steeds meer bedden verdwenen, zie je dat de spellen gewoon op de muur uitgebeeld staan!In de eerste paar afleveringen is het nog lastig te zien door de vele bedden, maar vanaf aflevering 5 wordt het echt heel erg duidelijk. “Ze hadden de hele tijd al het antwoord op ‘what’s the next game'”, reageert een kijker op sociale media.

Tegelijkertijd vinden sommige fans het een beetje onrealistisch. “Alsof niemand ooit de tekeningen aan de muur heeft opgemerkt als ze zich daar de hele dag verschuilen.” Was het jou al opgevallen?

Bron: NSMBL / Beeld: Netflix

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.