Home Viral Temptation Island Love or Leave aflevering 9 kijken
       
       
       

Temptation Island Love or Leave aflevering 9 kijken

Temptation Island is dit seizoen terug en beter dan ooit. Steeds meer mensen kijken de afleveringen. Dat heeft er misschien mee te maken dat de afleveringen steeds spannender worden. Ook zou het kunnen komen dat Monica Geuze en Kaj Gorgels het dit keer presenteren. Hoe dan ook, als je wil Temptation Island Love or Leave aflevering 9 kijken zit je hier goed! Lees snel verder hoe te kijken.

Temptation Island Love or Leave aflevering 9 kijken

Wil je Temptation Island aflevering 9 kijken? Dan ben je hier dus aan het juiste adres. De eerste en fijnste mogelijkheid is om de aflevering te kijken via Videoland. Daar kun je een abonnement met gratis proefperiode aanmaken om alle afleveringen te zien. Mocht je geen Videoland hebben, dan kun je ook zoeken naar websites die gratis streams aanbieden. Als je een stream weet te vinden, dan kun je gratis kijken.

Op dit moment zijn er nog geen gratis streams voor deze aflevering beschikbaar, maar hou Gloednieuw in de gaten. Zodra we er een vinden, posten we die hieronder.

temptation island love or leave aflevering 9 kijken

Temptation Island Love or Leave

Vier koppels proberen in het zonnige Italië te ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. De partners worden van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens meerdere dates krijgen ze de kans een diepere connectie aan te gaan en te groeien als persoon. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun vaste partner?

Wat is er tot nu toe gebeurd?

We zijn inmiddels 8 afleveringen onderweg in het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave. Dan is er vast nog niet zo veel gebeurd, zou je denken. Maar niets is minder waar. Heb je gemist wat er in afgelopen afleveringen is gebeurd? Hier een overzicht van wat er is gebeurd per aflevering.

Aflevering 1

De vier koppels komen aan in het romantische Italië waar ze op zoek zullen gaan naar de antwoorden op hun relatievragen. De partners maken kennis met de vrijgezellen die ze de komende weken beter zullen leren kennen. De singles zijn op zoek naar liefde en hebben eigenschappen die de koppels missen bij hun partner.

Aflevering 2

Het afscheid van hun partners valt vooral bij de vrouwen erg zwaar. De mannen lijken minder moeite te hebben om de connectie met de singles aan te gaan en het gaat er al vrij snel los aan toe. Tijdens de eerste groepsdate worden de mogelijke connecties verder onderzocht.

Aflevering 3

Vandaag staan er voor de eerste keer singledates op het programma. De partners krijgen de kans om een diepere connectie aan te gaan met hun favoriete vrijgezel. Ook wordt het connectie-amulet geïntroduceerd. Hiermee krijgen de partners en de singles de mogelijkheid om de date te verlengen.

Aflevering 4

De koppels hebben nog geen idee hoe hun geliefden omgaan met de herwonnen vrijheid en het vrijgezellenbestaan. Daar komt voor de vrouwen verandering in als ze beelden te zien krijgen tijdens het eerste kampvuur.

Aflevering 5

Het eerst kampvuur van de vrouwen was er een met vergaande gevolgen. De koppels zochten antwoorden op hun relatievragen maar als die antwoorden niet de antwoorden zijn die ze hadden verwacht leidt dit tot drastische reacties. Voor de mannen staat er vandaag een eerste kampvuur op de planning en dit slaat helaas in als een bom! Bovendien zorgt het ook voor een onverwachte twist.

Aflevering 6

Bij de mannen dreunt het kampvuur nog hard na. De dames gaan de connecties verder aan en lijken steeds meer open te staan voor een nieuwe liefde. Sorelis staat voor een beslissing met levenslange gevolgen.

Aflevering 7

Nadat het verloofde stel het programma heeft verlaten, doet een nieuw koppel hun intrede in de villa. Ook Eva en Kevin willen uitzoeken of ze voor elkaar de ware zijn. Voor de andere koppels lijkt die vraag steeds meer te worden beantwoord. Sonny krijgt het zwaar te verduren als Jaydi een drastische beslissing neemt.

Aflevering 8

De videoboodschap voor Sonny heeft een zware indruk achtergelaten, maar het geeft Jaydi wel de kans om verder te gaan met Ricky. Ook Karina lijkt steeds meer toe te geven aan de kriebels die ze voelt voor vrijgezel Daryl. Haar vriend Gregory probeert de gevoelens van Liyah nog op een afstand te houden.

Over Temptation Island

Temptation Island is een Amerikaanse realityserie, die voor het eerst in 2001 op Fox werd uitgezonden. Er zijn in meer landen eigen versies gemaakt. De serie was gebaseerd op Blind Vertrouwen van Endemol uit 2001.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Dave Roelvink wordt geslagen tijdens demonstratie

Gisteren ging de geplande, maar verboden demonstratie op het Amsterdamse Museumplein helemaal mis. Veel te veel mensen verzamelden zich op het plein,...

Vlogger Gio maakt liedje over Jade

Het was een nogal bewogen week in YouTube land. Bekende YouTubers Gio en Jade stonden in de spotlight omdat er veel geruchten...

Vrouw ontvangt doodeng briefje van PostNL bezorger

Sinds het begin van de coronacrisis is men massaal online kleding en andere producten gaan bestellen. Met een paar klikken op het...

Eindelijk: WhatsApp komt met nieuwe functie

Nu WhatsApp steeds meer moet concurreren met apps zoals Signal en Telegram, komt de chatapp met een nieuwe handige functie om gebruikers...

Internet gaat los om foto’s: wie van de twee is de moeder?

Wiens droom is het nou niet om eeuwig jong te blijven? Het was die van Peter Pan, Patricia Paay en waarschijnlijk ook...