HomeViralVideo: 'Lil Kleine legt bloemen neer voor Jaimie's deur'

Video: ‘Lil Kleine legt bloemen neer voor Jaimie’s deur’

       
       
       

Op een video die op het internet rondgaat is te zien dat “Lil Kleine” aanbelt bij het huis van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes en daar bloemen voor de deur neerlegt. Op het internet wordt er volop gespeculeerd dat hij het op deze manier goed probeert te maken met haar na de mishandeling.

De video gaat nu keihard rond op allerlei kanalen online.

Auto trekken

Jaimie Vaes en Lil Kleine kwamen de afgelopen tijd veel in het nieuws toen er verhalen en ook beelden rondgingen waarin te zien was dat Lil Kleine zijn vriendin hardhandig uit de auto trok. Lil Kleine heeft daarna zelfs vast moeten zitten voor deze mishandeling.

Excuses

Hierna liet Lil Kleine in een video weten dat hij spijt had van zijn daden, en dat hij heel hard aan zichzelf ging werken. Opvallend vonden mensen in de video dat hij geen excuses aanbood aan zijn ex-vriendin Jaimie Vaes.

Nu lijkt hij dat op de beelden toch te doen. Althans, zo willen we er toch even bij vermelden, als op de beelden ook echt Lil Kleine te zien is. Op de redactie van Gloednieuw betwijfelen namelijk een beetje de echtheid van de video.

Video

Klik hieronder door naar de volgende pagina om de beelden te zien.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN