Badr Hari gespot met nieuwe vriendin op liefdesvakantie in Italië

Viraal
donderdag, 27 juni 2024 om 19:28
schermafbeelding 2024 06 27 om 192833
Badr Hari, de bekende kickbokser, lijkt een nieuwe liefde te hebben gevonden. Volgens geruchten zou hij zijn vrouw Daphne Romani hebben verlaten voor een veel jongere vrouw genaamd Eefje. Het duo geniet momenteel van een romantische vakantie in Italië.
Nieuwsgierig naar de details? Blijf hangen, want wij hebben het laatste nieuws voor jou!

Badr Hari’s vermeende affaire

Badr Hari is getrouwd met Daphne Romani, maar geruchten gaan dat hij al jaren een affaire heeft met Eefje, een bekende van de familie. Hoewel er nog geen officiële uitspraak is gedaan over een mogelijke breuk tussen Badr en Daphne, meldt Juicechannel dat de relatie tussen de twee voorbij is. "Daphne heeft Badr ontvolgd op Instagram", onthult het Instagram-kanaal. "Hij volgt haar nog steeds, maar opvallend genoeg zien we dat hij nog steeds met Eefje is."

Liefdesvakantie in Italië

Het bewijs dat er iets gaande is tussen Badr en Eefje lijkt te stapelen. Het paar is momenteel samen in Italië, waar ze gespot zijn tijdens een intiem diner. Juicechannel deelde een foto van Badr en Eefje in een Italiaans restaurant, opgestuurd door een oplettende volger. "Een volger zag Badr en Eefje samen afgelopen dinsdag bij Villa Treville."
Het blijft afwachten of Badr of Daphne zich uitspreken over de geruchten. Tot die tijd houden we een oogje op hun social media voor meer updates. Blijf ons volgen voor het laatste nieuws!