Bibi Breijman deelt schokkende onthulling over Waylon

Viraal
woensdag, 03 april 2024 om 18:53
schermafbeelding 2024 04 03 om 185800
Bibi Breijman deelt een opmerkelijk detail over het privéleven van haar man, Waylon. In een recent interview onthult ze dat de zanger geregeld high is in bijzijn van hun kinderen en dat hun dochtertje hem zelfs 'papa Stoney' noemt.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Waylon en zijn 'ontspanningsmoment'

Volgens Bibi zoekt Waylon vaak zijn toevlucht in de muziekkelder van hun huis. "Willem (Waylon) heeft thuis een muziekruimte in de kelder en als hij overprikkeld is rookt hij daar af en toe een blowtje", onthulde ze. Hun dochtertje lijkt inmiddels een grappige bijnaam voor haar vader te hebben bedacht. "Ted zegt soms voor de grap tegen hem ‘papa stoney’, haha!", aldus Bibi.

Open opvoeding

Bibi vertelt verder dat ze een ruimdenkende houding heeft als het om opvoeding gaat. Ze is niet streng en ze heeft liever dat haar kinderen thuis hun eerste ervaring hebben met een joint dan dat ze dit ergens in een steegje doen. Waylon hoeft dus niet naar buiten voor een 'pret sigaret', hij rookt deze geregeld in de studio in hun kelder.

Waylon's verleden met verdovende middelen

Waylon heeft eerder al aangegeven niet vies te zijn van verdovende middelen. Velen weten wellicht niet dat hij voor zijn bekendheid in de muziekwereld zelfs handelde in drugs. "Ik had een goede vriend die handelde in het goedje en daar deed ik dan af en toe wel eens een klusje voor. Zo leer je die wereld ook kennen", vertelde hij bij het programma 'Sterren op het Doek'. Waylon was geen typische dealer die op de straathoeken stond, hij pakte het op zijn eigen manier aan. "Ik was wel een veilige dealer”, legde hij uit. "Hij had gewoon plekken waar af en toe eens een ‘batch’ naartoe moest. En dan ging ik dan doen. Dat was dan een kroegeigenaar, bij wie je naast een biertje ook wat anders kon bestellen."