Dit bizarre bedrag krijgt Yvonne Coldeweijer voor het delen van een scoop

Viraal
vrijdag, 03 mei 2024 om 15:14
schermafbeelding 2024 05 03 om 151627
Yvonne Coldeweijer, bekend van haar celebrity 'scoops', heeft besloten om haar content achter een betaalmuur te plaatsen. Het lijkt een succesvolle zet te zijn, ondanks een daling in Instagram volgers.
We hebben de nieuwste details, dus lees snel verder!

Van Instagram naar betaalplatform

Yvonne Coldeweijer, vroeger een bekend gezicht op Instagram, besloot onlangs om haar 'scoops' exclusief te maken. Ze biedt haar content nu aan via een betaalplatform voor 9 euro per maand. Hoewel dit een onverwachte verandering was, lijkt het haar geen windeieren te leggen. Eerder meldden we al dat haar Instagram-pagina leegliep na deze aankondiging, met duizenden en zelfs tienduizenden volgers die besloten haar account te verlaten.

De opbrengst van de betaalmuur

Maar de betaalmuur lijkt een lucratieve stap te zijn. Volgens een analyse van RealityFBI heeft Coldeweijer op het 'Petje Af' platform nu 4271 betalende volgers. Met een abonnementsprijs van 9 euro per maand, betekent dit dat zij maandelijks zo'n 38.000 euro verdient aan haar exclusieve content.

Lokken met exclusieve nieuwtjes

Ze leidt mensen naar haar betaalsite met de belofte van het laatste nieuws. Enkele van de 'scoops' die ze haar speciale betalende leden beloofde, gingen over bekende namen zoals Bas Smit, Waylon en Marco Borsato. Volgens haar eigen beweringen hebben al duizenden mensen zich aangemeld om een betaald account aan te vragen.

Bekend van grote verhalen

Coldeweijer heeft al een reputatie opgebouwd voor het breken van grote verhalen. Ze was verantwoordelijk voor het vergroten van het 'Jumbo-incident' met Glennis Grace en haar zoon, en deelde de video waarin Lil Kleine zijn ex Jaimie Vaes zou mishandelen. Haar nieuwtjes over artiesten en meer hebben haar meerdere keren in het nieuws gebracht.
Ondanks een verlies aan Instagram volgers, lijkt de overstap naar een betaalplatform voor Yvonne een winstgevende zet te zijn.