Dit is de knappe vriendin van topvoetballer Wout Weghorst

Viraal
woensdag, 03 juli 2024 om 20:23
schermafbeelding 2024 07 03 om 202441
Wout Weghorst maakte het winnende doelpunt in de EK-wedstrijd tegen Polen. Maar wie is de vrouw achter deze voetbalheld? Maak kennis met Nikki van Esch, de trouwe partner van Weghorst.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Voorspelling aan zijn grote liefde

Nadat Nederland trots de overwinning tegen Polen vierde, stond Weghorst voor de camera en onthulde een bijzonder detail. Die ochtend had hij aan zijn vriendin Nikki een bericht gestuurd waarin hij voorspelde dat hij bij een gelijke stand het veld in zou komen en het winnende doelpunt zou maken. Hij viel iets later in dan gepland, maar zijn voorspelling kwam uit.

Nikki van Esch: De vrouw achter de voetballer

Nikki van Esch, de vriendin van Wout, was de dag na de wedstrijd met hun kinderen aanwezig bij de training van het Nederlands elftal in Wolfsburg, waar familie mocht komen kijken. Het koppel kent elkaar al sinds de middelbare school en zijn al dertien jaar samen. In 2018 kregen ze hun eerste dochter, Juul. In 2020 werd hun tweede dochter Lucie Mary Jo geboren en in 2022 verwelkomden ze Daantje Suze Mary.

Steun en toewijding

Er is weinig bekend over het privéleven van Nikki, maar het is duidelijk dat ze een steunpilaar is voor Wout. Toen hij in 2016 naar AZ verhuisde, gaf Nikki haar baan op om met hem mee te gaan. Hoewel het onduidelijk is wat Nikki tegenwoordig doet, wonen ze samen met hun drie dochters in Heidelberg, Duitsland. Daar speelt Wout voor de Duitse club TSG 1899 Hoffenheim. Nikki's toewijding aan Wout's carrière is onmiskenbaar en hun gezin blijft hem volop steunen.