Enzo Knol rijdt schade in peperdure Porsche van Myron

Viraal
zondag, 14 april 2024 om 17:07
schermafbeelding 2024 04 14 om 170845
Enzo Knol, de bekende Nederlandse vlogger, heeft de auto van zijn vriendin Myron Koops flink beschadigd. Volgens Knol is de schade ontstaan door een rondvliegende gipsplaat op de snelweg.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Onverwachte gipsplaat

In zijn meest recente vlog op YouTube deelt Enzo Knol het bizarre verhaal met zijn kijkers. "Het moment van de waarheid", begint Knol. "Ik laat jullie een filmpje van de dashcam zien. Op de snelweg komt plotseling een gipsplaat omhoog die de linkerkant van mijn auto raakt. Volop", aldus de nogal geschrokken vlogger

Enzo kan het niet geloven

Enzo Knol, die de schade aanvankelijk niet durfde te bekijken, kan zijn pech amper geloven. "Ik hoop dat het meevalt. Ik heb nog niet gekeken, want ik ben gewoon doorgereden", vervolgt hij. "Laten we even kijken wat de schade is. Nee joh. Hij heeft gewoon de hele zijkant gepakt. Er zit zelfs een gipsplaat in. Hoe ziet het er dan aan de voorkant uit? Dat is niet mooi."

De uitleg aan vriendin Myron

Eenmaal thuisgekomen moet Knol het incident uitleggen aan zijn vriendin Myron. "Ik reed honderd op de snelweg met jouw auto", begint de vlogger zijn uitleg. "Wat denk je? Schade. Vol op de linkerkant van de auto. Bizar toch?" Knol geeft aan de beelden nog iets beter te willen terugkijken om te begrijpen hoe het precies heeft kunnen gebeuren.
Ondanks de schade aan de auto, blijft Knol positief. "Ik heb wel heerlijk gereden", sluit hij zijn vlog af. Het blijft echter een raadsel hoe een gipsplaat op de snelweg terecht kan komen en voor zulke schade kan zorgen.