EOTB-ster onthult: Brobbey kuste me ineens vol op de mond!

Viraal
dinsdag, 25 juni 2024 om 20:09
schermafbeelding 2024 06 25 om 201107
Shirley, bekend van Ex On The Beach, onthult details over een geheim voetbalfeestje waar ze onlangs voor uitgenodigd werd. In een recente podcast vertelt ze over een ongevraagde kus van voetballer Brian Brobbey.
Wij brengen je op de hoogte van de laatste roddels en virals, dus lees snel verder!

Het Geheime Feest

Shirley doet een boekje open over een geheim voetbalfeestje dat net voor het EK in Amsterdam plaatsvond. Volgens de uitnodiging zou het een chique feest zijn op een geheime locatie met bekende artiesten en voetballers. "Ik mocht er niets over zeggen, dus ik verwachtte een chique feest", zegt Shirley. Ze maakte zich klaar voor de gelegenheid door een flinke som uit te geven aan nieuwe hairextensions, een dure tas, zonnebril en jumpsuit. Ze boekte zelfs een hotelkamer voor de nacht.

Onverwachte Wending

Echter, toen Shirley op het feest aankwam, was het allesbehalve chique. Ze werd uitgenodigd door voetballer Brian Brobbey. "Toen mijn vriendinnen even weg waren, kwam hij plotseling naar me toe en kuste me vol op de mond", onthult ze. Volgens Shirley had ze geen woord gewisseld met Brobbey voordat hij haar kuste. Ze was zo geschrokken dat ze hem een duw gaf en boos wegliep.

Geheime Feestjes

Lesley, ook een bekende van Ex On The Beach, geeft in de podcast aan dat deze feestjes vaak georganiseerd worden zodat voetballers discreet vreemd kunnen gaan. Ze zijn geheim om de partners en kinderen van de aanwezige voetballers onwetend te houden.

Brobbey in een Relatie?

Volgens bronnen die contact opnamen met juicekanaal Realityfbi, heeft Brobbey momenteel een relatie met een vrouw genaamd Caylin. "Misschien heeft Brian iets uit te leggen aan zijn partner", suggereert het kanaal op Instagram. Voorlopig blijft het afwachten hoe deze situatie zich ontwikkelt.