Fabiola Volkers heeft wilde plannen met Matthy van Bankzitters

Viraal
woensdag, 10 april 2024 om 18:49
schermafbeelding 2024 04 10 om 185153jpg
Fabiola Volkers, de onvergetelijke verleidster uit Temptation Island VIPS en nu Nederlandse influencer en zangeres, verschijnt in een nieuwe video van de Bankzitters. Hierin schuwt ze geen enkel onderwerp, van volwassen content tot haar single status. En haar reactie op Instagram? Ongelooflijk!
We weten dat je het wilt weten, dus lees snel verder!

Fabiola en Matthy schieten een video

Fabiola Volkers is samen met Matthy van de Bankzitters in actie te zien. De Bankzitters, bekend van hun YouTube-kanaal, hebben de influencer uitgenodigd voor een nieuwe video. De opzet? 'Vrouwen regelen' voor Matthy. Fabiola, bekend om haar provocerende stijl, was natuurlijk een perfecte keuze. Tijdens het spelen van een potje Fifa bespreken de twee van alles en nog wat, waaronder de volwassen content die Fabiola aanbiedt.

Fabiola's opvallende reactie

Na de shoot reageerde Fabiola op Instagram op haar verschijning in de video met een onverwachte opmerking: 'Ik ga niet op de bank zitten, wel op zijn hoofd', schreef de influencer. Het is duidelijk dat Fabiola ook buiten Temptation Island haar reputatie van ongeremde persoonlijkheid graag in stand houdt.

Een beetje achtergrond over Fabiola

Fabiola Volkers werd nationaal bekend als verleidster in Temptation Island VIPS. Na haar deelname aan het programma is ze uitgegroeid tot een controversiële bekendheid, die het 'twerken' tot haar handelsmerk heeft gemaakt. Er gingen geruchten dat ze eind 2019 een relatie had met zanger Jay Zwarts, maar Fabiola ontkrachtte dit door te zeggen dat ze alleen een relatie heeft met haar bokshandschoenen.

Fabiola en Gio's datingshow

Fabiola was ook te zien in een video van Gio Latooy, waarin hij en een paar vrienden deelnamen aan een datingshow. Elke jongen moest om de beurt plaatsnemen en dan kwam hun date binnen. Fabiola was een van de dates. Aan het eind van de date moest Fabiola kiezen met wie ze een vervolgdate wilde. Wie dat was? Dat ontdek je hier.