Famke Louise onthult wat ze verdient aan verkopen van gedragen ondergoed

Viraal
maandag, 08 april 2024 om 14:03
schermafbeelding 2024 04 08 om 140541
Je leest het goed - Famke Louise, de populaire zangeres en influencer, verkoopt nu ook haar gedragen ondergoed. En je gelooft nooit wat ze ervoor vraagt!
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Famke Louise gooit het over een andere boeg

Famke Louise, bekend van haar zangcarrière en mediapresence, heeft een opmerkelijke nieuwe inkomstenbron gevonden. De 25-jarige ster onthulde op Instagram dat ze voor het eerst gedragen ondergoed heeft verkocht. Deze onthulling kwam naar voren tijdens een Q&A sessie, waarbij een volger vroeg of ze ooit een "gedragen string" had verkocht.

Wat kost een stukje Famke?

En wat kost een stukje Famke Louise? Volgens haar Instagram bericht ligt de prijs van haar gedragen ondergoed tussen de 500 en 1000 euro. Maar, zo zegt ze, dat "hangt af van m'n mood."

Van zangeres naar erotische content creator

Deze onthulling komt nadat Famke Louise vorige maand bekend maakte dat ze erotische foto's deelt op het platform FanCentro. Voor een vergoeding kunnen volgers hier toegang krijgen tot de pikante content en gesprekken voeren met de zangeres. Ze deelde afgelopen zondag nog op Instagram dat ze het "nog steeds superleuk" vindt om te doen.
Het is duidelijk dat Famke Louise niet bang is om te experimenteren en nieuwe wegen in te slaan in haar carrière. Of het nu gaat om zingen, influencen, of het verkopen van gedragen ondergoed, ze doet het allemaal met een glimlach.