Fans ontdekken fout in pikante jurk van Jutta Leerdam

Viraal
woensdag, 20 maart 2024 om 12:11
schermafbeelding 2024 03 20 om 121233
Oplettende fans van Jutta Leerdam hebben een 'foutje' ontdekt in een recente Instagram-post van de schaatskampioene. Terwijl ze geniet van een vakantie in Costa Rica, spot men een klein maar opvallend detail in haar gewaagde outfit.
Wij houden je op de hoogte van de laatste virals, dus lees snel verder!

Opvallend detail in Jutta's outfit

Elke keer als Jutta Leerdam iets op social media post, is het altijd een gespreksonderwerp. Duizenden likes en reacties volgen en iedereen heeft wel iets te zeggen. Deze keer zijn Jutta en haar partner Jake Paul op vakantie in Costa Rica, en pendelen ze heen en weer vanuit hun thuisbasis in Miami. Jutta deelde een foto van zichzelf in een gewaagd jurkje, maar fans merkten iets bijzonders op - een 'foutje'.

Jake Paul en Jutta Leerdam op vakantie

Miami is op zich al een prachtige regio, maar als je een privévliegtuig tot je beschikking hebt, ligt de wereld aan je voeten. Jutta en Jake genieten van een welverdiende vakantie. Jutta heeft haar schaatsseizoen afgesloten en Jake bereidt zich voor op een gevecht met Mike Tyson. Ontspanning hoort daar natuurlijk ook bij. En dat doen de twee in Costa Rica.

Fans ontdekken 'foutje'

Tussen al het genieten door, deelde Jutta foto's en video's van haar vakantie. Ook van hun 'date night' werden er leuke kiekjes gedeeld. Maar dit keer merkten fans een klein misser op in Jutta's outfit. Ondanks dat Jutta er altijd uit ziet om door een ringetje te halen, was er iemand vergeten het labeltje van haar jurkje af te knippen. Op de één of andere manier viel dit detail op bij de oplettende fans.
Dus zelfs als je een succesvolle schaatser bent met een privévliegtuig en een bokskampioen als partner, kan een klein detail als een kledinglabel nog steeds opvallen. Het bewijst maar weer dat niemand perfect is, zelfs niet op Instagram.