Luca haalt keihard uit naar Elias in zelfgemaakte disstrack

Viraal
dinsdag, 14 mei 2024 om 12:05
schermafbeelding 2024 05 14 om 120824
Ex On The Beach zorgt weer voor flink wat drama. Dit keer is het Luca die de handschoen opneemt tegen Elias, gesteund door Megan, die Elias "te dom om te poepen" noemt.
Jij wilt natuurlijk weten wat er precies aan de hand is, dus blijf lezen!

Vertrouwde gezichten duiken op

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach is weer volop aan de gang en bevat een aantal bekende gezichten. Onder de deelnemers bevinden zich onder andere de spraakmakende Luca, Shirley en Megan. Ook Dusty, die in de laatste aflevering uit het water tevoorschijn kwam, is geen onbekende. De deelnemers zijn al bekend bij het programma en lijken daardoor nog minder remmingen te hebben.
Het duurde niet lang voordat Luca Shirley en Megan in zijn bed wist te krijgen. Elias, die zichzelf 'Chainboypapi' noemt, had daarentegen minder succes bij de dames na een aantal mislukte pogingen.

Megan's verleden komt bovendrijven

Megan kwam onlangs in het nieuws vanwege een veroordeling samen met haar vader. Hij had tijdens de coronaperiode €32.291 euro overbruggingskrediet voor zelfstandigen geïncasseerd, terwijl hij door een beroepsverbod geen zaak mocht runnen. Megan deed zich voor als eigenaar en gaf tijdens een verhoor in 2021 toe dat ze feitelijk niets deed. Ze is door de rechtbank van Bruggen schuldig bevonden en heeft een voorwaardelijke celstraf van 10 maanden en een boete van €8000 gekregen. Samen moeten ze ruim €86.000 aan onterecht ontvangen steun en subsidies terugbetalen.

Luca neemt het op tegen Elias

Luca en Elias zijn niet bepaald beste vrienden in het nieuwe seizoen van Ex On The Beach. Luca besloot een stapje verder te gaan en deelde een video op TikTok waarin hij een rap over Elias maakt. Hierin noemt hij Elias onder andere "te dom om te poepen" en de "loser van de villa". Elias maakt misschien niet de beste indruk in de villa, maar dit begint toch wel erg op pesten te lijken.