Marco Borsato deelt uitdagende foto van dochter Jada

Viraal
woensdag, 03 april 2024 om 15:25
schermafbeelding 2024 04 03 om 152643jpg
Marco Borsato breekt zijn stilte met een opvallende Instagram post ter ondersteuning van zijn dochter, Jada. De zanger, die in het verleden geconfronteerd werd met aangiftes na onthullingen door Tim Hofman, toont weer activiteit op social media.
Het is even stil geweest, maar wij brengen je weer helemaal op de hoogte, dus lees snel verder!

Borsato breekt de stilte

Marco Borsato, bekend van zijn muzikale successen maar ook recente controverses, heeft de stilte op social media doorbroken. Dit doet hij met een post die geheel in het teken staat van zijn dochter Jada, die zelf ook aan de weg timmert als zangeres. Na een lange tijd van afwezigheid heeft Marco eindelijk weer iets gedeeld met zijn volgers.

Een trotse vader

In de post zien we een foto van Jada, en het is geen alledaagse foto. Het is de cover van Jada's nieuwe single. Marco deelt deze met zijn volgers en schrijft erbij: "Nieuwe single van Jada Borsato op 5 april!" De trots van Marco voor zijn dochter is duidelijk zichtbaar. Maar hij is niet de enige die haar steunt, ook moeder Leontine staat klaar om haar dochter te supporten en deelt de cover met dezelfde trots.

Verdere ontwikkelingen rondom Marco

Het breken van de stilte door Marco komt na een periode van tegenslagen. Eerder werd bekend dat de zanger pas in 2025 voor de rechter zal verschijnen in verband met de aangiftes tegen hem. Deze onthullingen en de daarop volgende aangiften hebben ervoor gezorgd dat Marco minder actief was op social media. Maar nu laat hij weer van zich horen, om zijn dochter te supporten in haar muzikale carrière.