Peter Gillis onder vuur: Opnieuw een aangifte tegen hem gedaan

Viraal
donderdag, 28 maart 2024 om 19:46
schermafbeelding 2024 03 28 om 194736
Na Nicole Kremers heeft nu ook de ex-vriendin van Peter Gillis, Angelique, aangifte gedaan tegen de beruchte Brabantse ondernemer wegens mishandeling. Gillis, die nu ook al belastingfraude boven het hoofd hangt, wordt door sommigen omschreven als een 'ordinaire Brabantse crimineel.'
Het verhaal wordt steeds sappiger, dus lees snel verder!

Exen doen aangifte

RoddelPraat onthulde dat zowel Nicole Kremers als Angelique, twee ex-geliefden van Peter Gillis, aangifte hebben gedaan tegen de ondernemer wegens mishandeling. Gillis, die een relatie had met Angelique voor hij iets met Nicole begon, moet nu twee juridische zaken het hoofd bieden.

De timing van Angelique

Wat opvalt is dat Angelique pas aangifte deed nadat Gillis stopte met haar geld geven. Volgens RoddelPraat betaalde Gillis voor Angelique's Rolls Royce. Nu ze niet meer financieel afhankelijk is, heeft ze de stap naar de politie gezet.

Relatie complicaties

Ondertussen zijn er ook geruchten dat Gillis tijdens zijn relatie met Nicole een affaire had met Angelique. Nicole was hier niet van gediend en zou, naar verluidt, het woord 'hoer' op de voorruit van Angelique's Rolls Royce hebben gekalkt met rode lippenstift.

Extra beschuldigingen

Naast de aantijgingen van mishandeling, is de reputatie van Gillis al niet de beste. Vorige maand kwam in het nieuws dat de FIOD een paar jaar geleden invallen deed bij verschillende vestigingen van de Oostappen Groep van Gillis. Hij wordt verdacht van het niet correct voeren van de administratie, het verstrekken van onjuiste of onvolledige informatie aan de Belastingdienst en het niet (tijdig) doen van aangifte van vennootschapsbelasting.
De beschuldigingen tegen Gillis stapelen zich dus op. Is hij een 'ordinaire Brabantse crimineel', zoals Jan Roos beweert? We houden de ontwikkelingen in de gaten.