Real Madrid speler Jude Bellingham date met bekend Nederlands model

Viraal
donderdag, 25 april 2024 om 13:59
schermafbeelding 2024 04 25 om 140130
Real Madrid-ster Jude Bellingham is naar verluidt in het geheim aan het daten met Nederlands model Laura Celia. Geruchten doen al geruime tijd de ronde, maar nu lijkt het officieel te zijn.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Geruchten over een romance

De Britse voetballer Bellingham (20) en het Nederlandse model Celia (26) zouden elkaar ontmoet hebben via Raya, een datingapp voor bekende en welgestelde singles. Hun relatie blijkt nu bevestigd door een insider, die aan The Sun onthulde dat de twee het erg goed met elkaar kunnen vinden. Celia zou regelmatig in Madrid te vinden zijn om tijd door te brengen met Bellingham.

Het Nederlands model

Laura Celia is een Nederlands model met een contract bij The Four Models, een gerenommeerd modellenbureau uit het Verenigd Koninkrijk. Ze is ook erg actief op sociale media, met maar liefst 370.000 volgers op Instagram. Eerder werd ze gelinkt aan een andere bekende voetballer. Ondanks de geruchten heeft Celia nog niet gereageerd op de speculaties over haar relatie met Bellingham.

Real Madrid en een veldinvasie

Jude Bellingham speelt voor Real Madrid, een van de grootste voetbalclubs ter wereld. Een tijdje geleden was de club nog in het nieuws vanwege een opmerkelijke gebeurtenis. Tijdens een wedstrijd in Parijs wist een YouTuber, vermomd als Real Madrid-speler, het veld op te komen om de Champions League-overwinning te vieren met de echte spelers. De man, Jarvo genaamd, had zich eerst als medewerker van de media vermomd om dichter bij het veld te komen. Daarna verkleedde hij zich als speler van Real Madrid en kon hij zo het veld betreden.
Ondanks de ophef rond zijn club en de geruchten over zijn liefdesleven, heeft Jude Bellingham nog niet gereageerd op de speculaties.