Rico Verhoeven exposed door Amsterdam Vintage Watches

Viraal
donderdag, 13 juni 2024 om 18:54
schermafbeelding 2024 06 13 om 185449
Is kickbokser Rico Verhoeven minder welvarend dan hij zich voordoet? Geruchten over een nep horloge en financiële problemen doen de ronde.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Alles goud wat blinkt?

Rico Verhoeven, een naam die nauw verbonden is met het kickboksen, lijkt te struikelen over zijn eigen imago. Recent kwam hij in het nieuws vanwege een horloge dat hij droeg op een Instagram-foto. Het horloge, een Patek Philippe Nautilus, behoort tot de duurste horloges ter wereld. De prijs loopt op tot in de tonnen. Echter, volgens het Instagram-kanaal Amsterdam Vintage Watches is het horloge dat Verhoeven draagt nep.

Geen alimentatie voor ex-vrouw

Naast deze onthulling over het horloge, kwam ook het nieuws naar buiten dat Jacky Duchenne, Verhoeven's ex-vrouw, geen alimentatie ontvangt. Dit roept vragen op over de financiële situatie van de kickbokser en of dit de reden kan zijn voor het dragen van een nep horloge.

Intimidatie beschuldigingen

Alsof dit nog niet genoeg is, kwam vorige week ook naar buiten dat er aangifte tegen Verhoeven is gedaan. Tibor Koppers, een zakenman en voormalig partner van Verhoeven in een voedingssupplementenbedrijf, beweert dat hij door Verhoeven is geïntimideerd. Dit zou zijn gebeurd tijdens de opening van een martial arts-tentoonstelling in het Wereldmuseum Amsterdam. Volgens Koppers heeft Verhoeven hem bij de schouder vastgepakt en geïntimideerd. Ook Karim Erja, de manager van Verhoeven, zou betrokken zijn geweest bij dit incident. Verhoeven ontkent deze beschuldigingen en beweert dat er alleen sprake was van een woordenwisseling.
Blijven deze beschuldigingen hangen of kan Verhoeven het tij keren? Het blijft afwachten in deze oplopende saga rond de kickbokser.