Video: Thierry Baudet doet interview met Andrew en Tristan Tate

Viraal
woensdag, 29 mei 2024 om 19:29
schermafbeelding 2024 05 29 om 193016
Thierry Baudet is op weg naar Roemenië voor een veelbelovend interview met de wereldberoemde Tate broers. De politicus maakte dit nieuws zelf bekend, wat bij velen voor verrassing zorgde.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Opmerkelijke ontmoeting

Thierry Baudet, de leider van de politieke partij Forum voor Democratie, is onderweg naar Roemenië voor een bijzondere ontmoeting. De reden voor zijn reis is niets minder dan een interview met de wereldberoemde Tate broers, Andrew en Tristan. Voor sommigen kwam dit nieuws als een verrassing, terwijl anderen het misschien al zagen aankomen.

Steun van de gebroeders Tate

Tristan Tate heeft zich in het verleden al positief uitgelaten over Baudet en zijn partij. Hij woonde ooit in Nederland en sprak vol lof over het land en zijn inwoners. Als hij Nederlander was, zou hij volgens eigen zeggen zeker op Baudet stemmen. Daarnaast kwam Baudet's naam ongeveer een jaar geleden ook voor in een stream van de gebroeders Tate. Ze bedankten de politicus voor zijn steun toen ze in de gevangenis zaten. Tristan Tate gaf aan Baudet's steun te hebben gevoeld toen hij in de Roemeense cel zat.

Verdieping van de relatie

Vandaag voegde Thierry Baudet een nieuw hoofdstuk toe aan zijn opmerkelijke relatie met de Tate broers. Hij deelde een video op het vliegveld waarin hij aankondigde onderweg te zijn naar Roemenië voor een podcast opname met Tristan en Andrew Tate. "Vandaag wordt echt een leuke dag, ik ben onderweg naar Roemenië om een interview op te nemen met niemand minder dan Andrew Tate. We gaan het hebben over de politiek, we gaan het hebben over de verkiezingen van 6 juni maar ik wil ook weten wat jullie willen weten", aldus Baudet in de video.