Voetballer Memphis Depay toont beelden van nieuwe look

Viraal
zaterdag, 29 juni 2024 om 19:50
schermafbeelding 2024 06 29 om 195127
Voetballer Memphis Depay heeft wederom de aandacht op zich gevestigd, dit keer met een opvallende make-over. Na het creëren van een media-ophef met zijn witte hoofdband tijdens het EK, heeft Depay nu een nieuwe look onthuld.
Dat wil je niet missen, dus lees snel verder!

De Depay-show gaat door

De herrie rondom Depay's hoofdband leek alleen maar groter te worden toen hij op de training verscheen met een nieuw kapsel. De voetballer, die al eerder in de spotlights stond met zijn spierwitte zweetband met een gouden '10' erop, houdt de gemoederen bezig. De reacties waren gemixt, waarbij sommige mensen suggereerden dat Depay meer bezig was met zijn imago dan met zijn voetbalvaardigheden.

De reactie van bondscoach Koeman

De ophef was niet onopgemerkt gebleven bij Nederlands Elftal-bondscoach Ronald Koeman. Onaangenaam verrast door Depay's stijlverandering, had hij een stevig gesprek met de voetballer. Desondanks maakte Koeman duidelijk dat hij zich er niet druk om maakte. Hij verklaarde: "Hij heeft ermee getraind vandaag. Wat mij betreft hoeven wij ons er niet meer druk om te maken."

Trending in Nederland

Ondertussen is de witte zweetband van Depay een ware trend geworden in Nederland. De verkoop van haarbanden in winkels is sindsdien aanzienlijk gestegen. Het lijkt erop dat Depay, ondanks de controverse, een stijltrendsetter is geworden binnen het voetbal.

Depay's nieuwe look

Wat betreft zijn nieuwe look, Depay heeft zijn witte hoofdband verruild voor een zwarte variant en toonde een opvallend nieuw kapsel. De voetballer lijkt niet van plan te zijn om uit de schijnwerpers te stappen. Of je nu fan bent van zijn stijl of niet, één ding is zeker: Memphis Depay weet hoe hij de aandacht moet trekken.