Volgers van Tino Martin bezorgd na nieuwe video in vliegtuig

Viraal
zaterdag, 13 april 2024 om 13:31
schermafbeelding 2024 04 13 om 133329jpg
Fans van Tino Martin zijn weer ongerust over zijn mogelijke drankgebruik na het verschijnen van een zorgwekkend filmpje op Instagram. Het filmpje, in eerste instantie geplaatst door Tino zelf, werd snel weer verwijderd, maar niet voordat fans erop konden reageren met hun bezorgdheid.
Als je het belangrijk vindt om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de wereld van entertainment, dan wil je dit zeker weten. Lees dus snel verder!

De zorgwekkende beelden

Tino Martin en zijn manager waren op reis toen een vriend van Tino een video opnam en online zette. Tino deelde de beelden ook, maar verwijderde ze al snel weer. In de video is te zien hoe Martin's manager slaapt en Tino zichzelf filmt. De zanger voegt er een commentaar aan toe: "Mijn manager Brandon moest even een klein slaapje doen… Bloedgezellig hier, je ziet het al: bloedgezellig hier". Deze beelden zorgen voor veel vragen onder de fans.

Fans reageren

RealityFBI, een populair Juicekanaal, plaatste het filmpje met een poll voor haar volgers. De vraag was simpel: "Is hij moe of helemaal van het padje af?". Het resultaat was verbluffend: een overweldigende 92% van de stemmers koos voor de laatste optie. Fans zijn duidelijk bezorgd en vragen zich af of Tino weer te diep in het glaasje heeft gekeken.

Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste keer dat fans van Tino zich zorgen maken over zijn mogelijke drankgebruik. In het verleden heeft de zanger vaker aangeschoten op het podium gestaan. In zijn Videoland documentaire bevestigde hij het zelf ook: "Deze ezel heeft zich niet één keer gestoten, maar twaalf keer. En dat mag eigenlijk helemaal niet gebeuren".

Recente samenwerking

Ondanks de zorgen om zijn gezondheid, bracht Tino Martin deze week samen met Anouk een nieuw nummer uit. Anouk maakte zelfs een grap over hun samenwerking: "Ik vond het ook wel een mooie combinatie: soort transfoob terf met een zware alcoholist".
De zorgen om Tino Martin blijven dus aanhouden. Zal de zanger erin slagen zijn fans gerust te stellen? We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.