YouTuber Acid haalt hard uit naar Maxim uit EOTB

Viraal
woensdag, 22 mei 2024 om 19:57
schermafbeelding 2024 05 22 om 195736
Wanneer Youtuber Acid klappen uitdeelt aan 'Ex on the Beach' deelnemer Maxim: "Hij moet een halt toegeroepen worden".
Nieuwsgierig? Blijf lezen om volledig op de hoogte te zijn!

Acid vs Maxim

Onze eigen Belgische Youtube sensatie, Acid, heeft zijn pijlen gericht op Maxim, een figuur die bekend staat om zijn deelname aan 'Ex on the Beach'. Maxim, die dit jaar voor zijn tweede stint in de show terugkeerde, is in de ogen van Acid een figuur die een halt moet worden toegeroepen.
Maxim, bekend om zijn zogenaamd 'principiële' houding, heeft dit jaar al vroeg in de show wat wenkbrauwen doen fronsen. Terwijl hij in het verleden de dames in de show het hof maakte, maar naar eigen zeggen te principieel was om het bed met hen te delen op de nationale televisie, lijkt hij dit jaar al vanaf de eerste aflevering van koers te zijn veranderd.

Maxim's OnlyFans onthullingen

In een recent interview met AXEDLife, onthulde Maxim dat hij aanzienlijk wat geld verdient via OnlyFans. Hij beweerde daar zelfs tot €10.000 per dag te kunnen binnenhalen, met een gemiddeld maandelijks inkomen van ongeveer €28.000. Volgens Maxim verdient hij zijn geld als manager van verschillende dames op het platform en zit hij in het Mexx management, waar hij zijn eigen modellen heeft en coaching doet.

De onderzoekende Acid

Deze beweringen van Maxim hebben Acid ertoe aangezet een eigen onderzoek te starten. Acid ontdekte dat de 25.000 volgers die Maxim beweerde te hebben op Mexx Management, voornamelijk neppe volgers lijken te zijn. Daarnaast bevatte de pagina nauwelijks foto's, en leken de weinige foto's die er waren stockfoto's te zijn.

Acid's conclusie

Acid kwam tot de conclusie dat Maxim eigenlijk een moderne pooier is voor de meisjes die op OnlyFans werken. Volgens hem is het hele punt van OnlyFans dat er geen managers nodig zijn, waardoor hij zich afvraagt wat Maxim precies 'managet'.
Acid's missie lijkt nu te zijn om Maxim te stoppen meer bekendheid te krijgen, hem beschrijvend als een gladde kerel uit Knokke.