Beelden van dé Barbecue van Marco Borsato online verschenen

Viral
door Benthe
maandag, 20 december 2021 om 11:03
auto marco borsato 1 1200x545 c
Er zijn beelden opgedoken van Marco Borsato, die tijdens een van zijn welbekende 'Borsato Barbecues' heel close bij de kandidaten zit. De video is afkomstig van Marco's fanclub en laat in de video zien hoe zo'n barbecue eruit ziet. De juicekanalen hebben deze video opgepikt en hebben er heel wat over te zeggen.
Marco Borsato is natuurlijk heel lang coach geweest bij The Voice Kids. De kinderen die bij hem in het team zitten worden elk jaar uitgenodigd voor de 'Borsato Barbecue' bij hem thuis. Dit feest wordt ieder jaar weer groots aangepakt, met optredens van bekende artiesten en vele spelletjes.
Video Marco
Nu is er een video opgedoken van een van die barbecues. De fanclub van de zanger heeft een video gepost op YouTube over de barbecue in 2015. In deze video zien we op het eind dat Marco een meisje vastpakt. Nu hebben de juicekanalen deze video opgepikt en hebben er het een en ander over te zeggen. Zo is Yvonne Coldeweijer geschrokken van de video. ''Ik krijg echt de rillingen van die video,'' laat ze weten. Marwa Juice heeft ook gereageerd op de video, maar is in tegenstelling tot Yvonne van mening dat de video niet super heftig is. ''Wij zijn ervan overtuigd dat die ene video van Paul de Leeuw, waar hij een klein jongetje kusjes geeft en knuffelt, vele malen erger is.'' Fawry not Sawry sluit zich bij Marwa Juice aan: ''Opzich is het een normale setting en zie ik geen gekke dingen,'' aldus Fawry.
Bekijk de gehele video hieronder en oordeel zelf: