De bom is gebarsten tussen Peter Gilles en Nicol Kremers: 'Hij heeft mijn auto afgepakt'

Viral
door Amber
zondag, 14 mei 2023 om 12:23
https3a2f2fs3 newsifier 4
Na veel speculaties bevestigden Peter Gilles en Nicol Kremers een tijd terug dat zij uit elkaar zijn. Daarbij benadrukten ze dat zij 'als maatjes' ieder hun eigen kant op gaan, maar daar lijkt niks meer van over.
De twee hebben flinke ruzie.
Maatjes
Peter heeft aan Shownieuws laten weten dat ze eerste nog wel goed contact hadden als maatjes, zoals ze eerder aangaven, maar dat dit nu verwaterd is. "Iedereen gaat zijn eigen gang", zei hij. "Nicol die gaat haar eigen gang en dat is prima. Die is 33 jaar, die zal best weten wat ze doet. En ik ga ook mijn eigen gang, dus nee, op dit moment spreek ik haar niet."
peter gillis breakup nicole 63a5820b72e74 1024x614
Contact
Volgens Nicol zit de vork anders in de steel. Zij onthult dat Peter haar nog regelmatig probeert te bellen en berichten, maar dat zij nergens op reageert. “Hij heeft mijn auto afgepakt, een roze Fiat. Die had ik gekregen en die heeft hij afgepakt.”
Peter laat nu weten dat dat niet helemaal waar is.
Roze Fiat
Peter zegt namelijk het volgende: ”Ik heb Nicol financieel in de gelegenheid gesteld om de auto te kopen, volgens afspraak met haar. De aan haar ter beschikking gestelde gelden hebben de garagehouder niet gehaald."
https3a2f2fs3 newsifier 4 1 1024x683
Geen reactie
"Toen heb ik de auto zelf gekocht om de garagehouder niet te duperen en Nicol alsnog de mogelijkheid te geven de auto te kopen", vervolgt hij. "Nicol heeft daar niet meer op gereageerd, dat is haar keuze.”