Dit bedrag verdienen de deelnemers aan 'Wie is de Mol?'

Viral
door Dean
zaterdag, 20 mei 2023 om 19:58
1483617454 de mol
Voor elke bekende Nederlander is deelname aan Wie is de Mol? een droom. Natuurlijk dromen ze van de buitengewone ervaringen, maar zeker niet van het geldbedrag dat ze ervoor krijgen. Dit is hoeveel geld de deelnemers ontvangen wanneer ze meedoen aan het programma. Spoiler alert: het is minder dan je zou verwachten.

Wie is de mol

Bij het programma Wie is de Mol? draait alles om één ding: het ontmaskeren van de mol. Tien bekende Nederlanders gaan de strijd met elkaar aan. Negen van hen zijn gewone deelnemers, maar één van hen is de mol. Tijdens de afleveringen voeren ze verschillende opdrachten uit om geld te verdienen. Maar de mol heeft een ander doel: zoveel mogelijk geld uit de pot zien te halen, als hij of zij de kans krijgt.
Na elke aflevering moeten de deelnemers een test maken met twintig vragen over de mol. Degene met de minste juiste antwoorden moet het spel verlaten, terwijl de mol natuurlijk blijft. Aan het einde van het seizoen gaat degene die de mol ontmaskert naar huis met die felbegeerde geldprijs.
1483617454 de mol 2

Molloten

Wie is de Mol? bestaat al meer dan twintig jaar en is inmiddels een onmisbaar televisieprogramma geworden. De fans, ook wel Molloten genoemd, zitten jaarlijks vol verwachting klaar en denken wekenlang mee over mogelijke theorieën en hints die kunnen leiden naar de identiteit van de mol.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Geldbedrag

Maar niet alleen de fans zijn fanatiek. Ook veel bekende Nederlanders hebben deelname aan Wie is de Mol? op hun verlanglijstje staan. En geloof het of niet, het is niet om het geld! Meedoen aan Wie is de Mol? levert namelijk geen financiële beloning op. Het vult je portemonnee niet. Je doet mee aan dit programma puur voor de ervaring. Bovendien vergroot het je bekendheid, waardoor je na het programma mogelijk meer kansen hebt om geld te verdienen dankzij een grotere zichtbaarheid. Een gratis deelname betaalt zich dus uiteindelijk vanzelf terug! Maar je moet er wel iets voor over hebben, want je mag maar weinig kleding meenemen. Een volle koffer is geen optie.
image 23
Bron: AVROTROS
Wat vind jij hiervan?
Volg @gloednieuw op Instagram en praat mee!