Dit bizarre bedrag vragen Suzan en Freek voor een half uurtje

Viral
door Dean
dinsdag, 31 januari 2023 om 21:12
suzan en freek
Suzan en Freek zijn twee hele grote namen geworden in Nederland. Na het uitbrengen van hun eerste single is het balletje gaan rollen. Maar daarnaast geven zij ook nog optredens waarover zij te huren zijn, alleen voor een bizar bedrag.

Middelbare school

Het bekende duo is al jaren geleden gevormd, dit zou al begonnen zijn sinds de middelbare school. Samen deelde zij hun passie voor muziek, dit heeft er ook voor gezorgd dat de twee verliefd op elkaar werden. De twee zijn als koppel maar ook als zangduo onafscheidelijk.

Covers

Suzan en Freek begonnen vanaf de middelbare school al met optreden. Eerst hadden zij geen eigen nummers en deden altijd covers. Tot het moment dat dit lekker liep en zij besloten een eigen single uit te brengen. Dit werd een hit en stond een lange tijd op nummer één in Nederland.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Prijs

Suzan en Freek treden ook nog op op bijvoorbeeld feestjes. Hier vragen zij alleen wel een flink bedrag voor dat niet iedereen even klaar heeft liggen. Voor een optreden van een half uurtje betaal je maar liefst 13.500 euro!
evso7oxwyaem6nz 768x1024
Wat vind jij hiervan?
Volg @gloednieuw op Instagram en praat mee!