Dit is de bizarre reden waarom Kanye West zijn nieuwe huwelijk stukloopt

Viral
woensdag, 09 augustus 2023 om 18:00
64d36bfc48f3d523f719d9b1
Just married en nu al problemen tussen Kanye West en zijn nieuwe vrouw Bianca Censori? Volgens insiders zou dit wel eens het geval kunnen zijn, en de oorzaak? Kanye's persoonlijke hygiëne, of beter gezegd, het gebrek daaraan.
Wil je weten wat er precies aan de hand is? Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

De zweetproblemen van Kanye

De Amerikaanse rapper Kanye West, 46 jaar oud, en zijn jonge vrouw Bianca Censori, 28 jaar, zijn nog maar net getrouwd, maar er lijkt nu al flink wat onrust in hun paradijselijke huwelijk te zijn. Een bron die dicht bij Kanye staat, onthult dat de rapper een nogal opmerkelijke gewoonte heeft als het aankomt op zijn persoonlijke hygiëne.
Kanye is de laatste tijd vaak gezien in baggy outfits bestaande uit meerdere lagen. Ondanks het warme weer blijft hij deze outfits dragen. Een insider vertelt dat Kanye deze keuze maakt omdat hij gelooft dat deze outfits bewijzen dat hij een briljante modeontwerper is. Daarnaast wil hij hiermee verbergen dat hij recentelijk wat kilo's is aangekomen.

De geur van Kanye

Maar er zit een keerzijde aan deze kledingkeuze. Wanneer Kanye al deze lagen uittrekt, is hij doorweekt van het zweet. En dit zweet brengt een onaangename geur met zich mee, iets wat nog versterkt wordt door het feit dat Kanye niet echt een fan is van douchen. De bron onthult: "Die arme Bianca heeft het er maar zwaar mee."

Geen fan van deodorant

Alsof dit nog niet genoeg is, blijkt Kanye ook niet echt een fan te zijn van het gebruik van deodorant. "Hij kookt als het ware onder al die lagen en de geur is verschrikkelijk", zegt een bron. Voor Bianca zou de situatie inmiddels onhoudbaar zijn.
En zij is niet de enige die hiermee heeft geworsteld. Kanye's ex-vrouw, Kim Kardashian, had tijdens hun huwelijk ook grote moeite met de persoonlijke hygiëne van de rapper. "Kim raakte er op een gegeven moment aan gewend, maar daar gingen wel jaren vol martelingen aan vooraf," zegt de bron. Het lijkt erop dat Kanye's persoonlijke hygiëne nu ook een probleem wordt in zijn nieuwe huwelijk met Bianca.
Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws? Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!