Dit zijn de duurste Nederlandse artiesten om te boeken voor een optreden

Viral
door Amber
zaterdag, 16 juli 2022 om 11:00
nederlandse artiesten
Wanneer je een feestje geeft gooi je meestal de box aan en zet je een leuke Spotify-lijst op. Maar je kunt natuurlijk ook een artiest inhuren om op te laten treden. Hiervoor moet je alleen wel diep in de buidel tasten... Wij hebben een rijtje gemaakt van de top vijf duurste Nederlandse artiesten!
Hieronder staan de vijf duurste artiesten. Wie wil jij inhuren voor jouw feestje?
5. Tino Martin
Vind jij dat Nederlandse volksmuziek niet mag ontbreken op een feestje? Dan mag Tino Martin ook niet ontbreken! De zanger is bekend van nummers als Doe wat je wil, jij liet me vallen, Later als ik groter ben en Zij weet het. Het is zeker dat het een groot feest gaat worden, daar moet je wel 12,500 euro voor aftikken.
Bron: SGXL
4. Gordon
Gordons aanwezigheid is al een feestje, maar als hij komt optreden al helemaal. Momenteel verblijft hij in Dubai en wanneer hij weer terugkomt weet niemand. Ben je van plan om hem te boeken? Dan moet je 12,750 euro neerleggen.
3. Jan Smit
'Een zomeravond met jou...': een heerlijke meezinger die de hele dag in je hoofd blijft zitten. Met het zomerse weer draaien we dit nummer massaal hoger op de speakers. Het is natuurlijk nog leuker als dit nummer ook live gezongen wordt op jouw feestje. De meeste mensen moeten daar alleen nog wel even voor sparen, want een optreden van Jan Smit kost 14.000 euro.
2. Gerard Joling
Ben jij fan van de toppers? Dan zal jouw droom uitkomen als Gerard Joling komt optreden. Het zal een hoop gezelligheid worden. Het optreden heeft echter wel een flink prijskaartje van zo'n 14.000 duizend euro.
  1. André Hazes
Tot slot zijn we aangekomen bij de nummer 1 en deze plek is voor niemand minder dan André Hazes jr.. Het is al een lange tijd stil rondom de zanger. Voorheen tikte je 20.000 euro neer voor een optreden. Dit zal alleen nog maar meer worden als hij zijn comeback maakt...