Eloise van Oranje in badpak op TV! "Dit is een grensgevalletje"

Viral
door Dean
vrijdag, 12 mei 2023 om 15:47
eloise van oranje 1
Eloise van Oranje is weer in het nieuws! Ze doet namelijk mee aan een programma genaamd ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’ in Zuid-Afrika. Hierbij moeten bekende Nederlanders mooie foto's maken. Eloise draagt in één van de foto's een badpak en dat zorgt voor opschudding.

Fotoshoot

Koningshuisdeskundige, Jeroen Snel, vindt dat Eloise als royal te ver gaat met haar badpak fotoshoot. Hij zegt: "Het is wel een beetje té, ze zoekt de grens op." Angela de Jong, een schrijfster, maakt zelfs grapjes dat de voormalige koningin Beatrix bijna stikte in haar thee toen ze de foto's zag waarop Eloise haar "royale bombonella's" liet zien. Dat begrijp ik wel."
eloise van oranje 988x1024

Het perfecte plaatje

Hij gaat verder en zegt: “Eloise is natuurlijk best beroemd, ze voelt zich een ster en ze vindt het ontzettend leuk om aan dat programma ‘Het perfecte plaatje’ mee te doen, maar ja… Het is iemand die toch lid is van de koninklijke familie. Haar oom is de koning. Het is de grens.”
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Badpak

Mag Eloise dan doen wat ze wil? Omdat zij namelijk geen toelage van het koninklijk huis krijgt: “Ja, nee, dat klopt, alleen je kunt heel veel dingen doen. Ze is wel lekker bezig, al heel lang, maar dit badpak is wel de grens. Ik bedoel: het is niet nodig en ze heeft het niet nodig. Wat mij betreft had ze het niet hoeven doen.”
Bekijk de beelden hieronder:
screenshot 12 5 2023 11 45 31
image 16
Wat vind jij hiervan?
Volg @gloednieuw op Instagram en praat mee!