'EOTB's Dusty datet met déze nieuwe Temptation-verleidster'

Viral
door Amber
zaterdag, 18 maart 2023 om 13:04
img 3746 1653292893
Deze week zijn de singles die meedoen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island bekendgemaakt. Opmerkelijk genoeg is EOTB's Dusty nu met één van die dames op date gespot.
Hoe kan dat?
Nieuw seizoen
Het nieuwe seizoen van de beruchte datingtest staat weer voor de deur en om ons alvast klaar te stomen, heeft RTL de koppels en singles alvast aan ons voorgesteld. Dit jaar doen er acht vrijgezelle mannen en dames mee om iemands hart te veroveren.
img 2060 1 616x1024
Een van de vrouwen is op date gespot met Dusty...
Op date
De juicekanalen deelden foto's van de vrijgezellen en ontvingen al snel juice over hen. Nu viel Reality FBI iets op: één van de deelnemende dames is op date gespot. En niet zomaar met iemand... maar met Dusty!
Ga door naar de volgende pagina om te zien welke deelneemster het is!
Verleden
Het roddelkanaal herkende de tatoeages van de vrouw en linkte die aan een van de deelnemende vrouwen. Het lijkt volgens hen te gaan om Olivia. Zij zou ook al een verleden hebben met Dusty. Bekijk de beelden hieronder.
img 2061 614x1024
Beeld: Reality FBI
Connectie
De deelneemster liet weten dat zij een connectie hoopte te vinden bij Temptation Island, maar het lijkt erop dat zij die bij Dusty heeft gevonden... Wat denk jij?