Fabrizio onthult waarheid achter zijn dreamdate op Temptation Island

Viral
door gloednieuwvrijdag, 13 september 2019 om 21:37
fabrizio
Oh, oh, oh... Fabrizio is tijdens de laatste aflevering van Temptation Island flink de mist in gegaan.
Op dreamdate met zijn 'Temptation' Julia kon hij de verleiding niet weerstaan en dook hij onder de lakens met de blondine.
Hij vertelt nu aan RTL Boulevard openhartig over dat moment. Eerst wilde hij Pommeline overtuigen dat het alleen om vriendschap ging.
Maar na korte tijd kwam hij er achter dat hij niet alleen Pommeline maar ook zichzelf voor de gek aan het houden was. “Want we wisten allemaal heel goed dat er tussen mij en Julia wel een soort van aantrekkingskracht was. Die we dan allebei ontkenden en negeerden ook. Naderhand wilde Pommeline dat ik geen contact meer had met Julia of minder, want we spraken elkaar dagelijks. Dat heb ik drie dagen volgehouden. Uiteindelijk ben ik haar weer gaan appen.”
Vervolgens ging hij zelfs verder en kwam het tot stiekeme afspraakjes. “Ik heb het heel lang verzwegen. Ik had gewoon vanaf dag 1 eerlijk moeten zijn en moeten zeggen: ‘Kijk Pommeline, hoe mooi het ook is geweest, het is er niet meer. De vlam is gedoofd en ik heb gevoelens voor een ander. Of ik verlang ernaar om vrij te zijn.’ Maar ik durfde niet op dat moment. Uiteindelijk stortte niet alleen haar wereld in, maar die van mij ook. We woonden samen, we waren verloofd.”

“Ik besef nu pas, maanden later, wat ik haar heb aangedaan.”

Onlangs liet Pommeline de grote tattoo die ze van hem op haar been had weglaseren. Confronterend”, zegt Fabrizio. “Ik besef nu pas, maanden later, wat ik haar heb aangedaan.” Nadat het ook met Julia niets werd, was Fabrizio nog even samen met Maithé, maar ook die relatie is inmiddels weer voorbij.