Flinke ruzie op Peter Gillis park! “Peter en Mark betrokken"

Viral
door Dean
maandag, 03 april 2023 om 19:42
autos en motoren peter gillis
Een ruzie op het park van Peter Gillis is flink uit de hand gelopen. Bronnen zeggen dat zowel Peter als Mark bij de ruzie aanwezig was.

Mart Hoogkamer

Het incident zou hebben plaatsgevonden na een optreden van Mart Hoogkamer op het Prinsenmeer park. Degene die het zag gebeuren vertelde: "ze begonnen gelijk hun eigen in te dekken dat er geen beelden zijn.”
autos en motoren peter gillis 1024x512

Zoon

De moeder vertelt: "Ik gaf aan dat hij veertien is en ze hem gewoon normaal erlangs konden laten gaan naar zijn ouders toe. De groep werd echter boos en gooide wijn naar haar. ,,Voor we het door hadden lag mijn zoon op de grond nadat ze hem van achteren aanvielen en ze trapten hem in elkaar.”
“Meerdere mannen hebben op ze in lopen trappen. Ik, moeder, heb geprobeerd ze ertussenuit te krijgen. Mijn verstandelijk beperkte broer is het gelukt om onze zoon ertussenuit te krijgen, nadat ze hem ook de nodige trappen in zijn buik hebben gegeven tijdens dit alles. Hierop was de gehele groep gelijk op in de menigte en onvindbaar volgens medewerkers van het park.”
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Beide aanwezig

De moeder gaat door: Ze weten wat er zich heeft afgespeeld. Ik heb ze persoonlijk gevraagd of dit normaal is in hun park tijdens een familieweekend. En ze begonnen gelijk hun eigen in te dekken dat er geen beelden zijn terwijl de camera er pal boven hangt.”
De bezoeker doet de volgende oproep op Facebook: “namen gezichten en vooral heel veel beelden kunnen krijgen van alles.”
Bekijk de beelden hieronder:
image
Wat vind jij hiervan?
Volg @gloednieuw op Instagram en praat mee!