Fotobewijs: Monique Westenberg betrapt met een andere man

Viral
dinsdag, 14 maart 2023 om 11:48
andre hazes monique
Gister groot in het nieuws: André Hazes Junior en Monique Westenberg zijn weer bij elkaar. Maar is Monique ondertussen wel zo trouw? Er gaan geruchten dat Monique volgens spionnen op Curaçao aan het flirten was met een andere man.
Klopt dit verhaal? Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!
Liefde
De liefde tussen Andre Hazes Junior en Monique Westenberg is weer helemaal opgebloeid. Na een aantal maanden van relatie-ups-and-downs, delen de twee hun liefde opnieuw met de wereld.
Afgelopen maandag deelde Andre een Instagram-foto waarin hij zijn liefde aan Monique verklaarde. In zijn post schreef hij onder andere: “Je hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je bent er altijd geweest, in goede en slechte tijden.”
Niet loyaal?
Het liefdesverhaal van de twee lijkt perfect, maar er gaan alweer geruchten dat Monique niet zo loyaal is aan Andre. Yvonne, een bekende influencer op Instagram, heeft een bericht gepost waarin melding gemaakt wordt van een foto die zij ingezonden kreeg van een spion.
Tekst gaat door onder de foto.
screenshot 8 5 2022 20 06 07 732x386 remini enhanced 1024x540
monique westenberg andre hazes dre junior
Op de foto is Monique te zien, samen met een andere man op het strand van Curaçao. Volgens de spion was Monique de hele dag aan het flirten met deze man. Ook maakten ze samen selfies en was ze erg aanhankelijk.
Benieuwd naar de foto? Klik dan hieronder door naar de volgende pagina om door te lezen!
Lees snel verder op deze pagina en bekijk alles hieronder!
Reactie André
Andre heeft tot nu toe nog niet gereageerd op de foto’s en alle geruchten. We kunnen alleen maar gissen naar wat er achter de schermen gebeurd, maar misschien heeft Monique wel een verklaring voor haar gedrag. In ieder geval zijn we erg benieuwd en hopen we dat Monique en Andre hun relatie opnieuw goed kunnen opbouwen.
Het is duidelijk dat de twee een heftige tijd achter de rug hebben, maar hopelijk komen ze snel met een verklaring. Tot die tijd blijven we alle ontwikkelingen op de voet volgen.
De foto
Bekijk alles hieronder.
image 17 473x1024
Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws?
Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!
Bron: PARRA