Foto's: Dit is de knappe vriendin van voetballer Micky van de Ven

Viral
zaterdag, 22 juni 2024 om 16:44
schermafbeelding 2024 06 22 om 164433
Micky van de Ven, de jonge voetbalster van Tottenham Hotspur, beleeft zijn voetbalavontuur in Engeland niet alleen. Aan zijn zijde heeft hij zijn vriendin, Sterre van Bakel.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

De liefde van Micky

Het Nederlands elftal en de Engelse competitie zijn niet de enige spannende avonturen voor Micky van de Ven. De voetballer deelt zijn leven met Sterre van Bakel. Zij heeft haar eigen leven in Nederland achter zich gelaten om samen met haar vriend in Londen te wonen.
Naast het supporteren voor haar vriend op het voetbalveld, lijkt Sterre de Londense levensstijl al aardig te hebben overgenomen. Op Instagram deelt ze foto's van haar lunches met andere voetbalvrouwen, die ook hun thuisland hebben verlaten voor het leven in Engeland.

Voetbalvrouw of meer?

Hoewel het onduidelijk is wat Sterre precies doet in Londen, buiten het supporteren voor Micky, lijkt ze in ieder geval een gelukkig leven te leiden. Ze heeft snel vriendschap gesloten met Noa van der Bij, de vriendin van Liverpool-speler Cody Gakpo.
Of Sterre ook een eigen carrière opbouwt in Londen, of dat ze leeft van Micky's voetbalsalaris, blijft een raadsel. Wat wel duidelijk is, is dat Micky genoeg verdient om hun beide te onderhouden.

Over Micky van de Ven

Micky van de Ven, geboren op 19 april 2001, is een rijzende ster in de voetbalwereld. In augustus 2023 maakte hij de overstap van VfL Wolfsburg naar Tottenham Hotspur, een transfer waarbij maar liefst 40 miljoen euro gemoeid was.
Zijn debuut voor Tottenham maakte hij tegen Brentford FC, waar hij naast Cristian Romero in de verdediging stond. Zijn eerste goal in het Engelse voetbal scoorde hij op 7 oktober 2023 in een 1-0 overwinning op Luton Town.