Gio haalt uit naar Rijk Hofman? "Vooral mijn naam gebruiken!"

Viral
door Dean
dinsdag, 13 december 2022 om 18:11
schermafbeelding 2022 06 30 om 210029
Gio heeft afgelopen week een video geüpload waarin hij uit elkaar ging met zijn ex-vriendin Jade. Rijk Hofman besloot op deze video te reageren.
Gio was hier niet heel enthousiast over..

Rijk Hofman

Rijk Hofman is een Nederlandse Youtuber en presentator. Rijk maakt samen met zijn broer Sam Hofman een van de grootste podcasts van Nederland namelijk "Broers". De content die Rijk op zijn YouTube kanaal maakt bestaat nu vooral uit het reageren op programma's of andere YouTube video's.
schermafbeelding 2018 11 12 om 175818

Reactie video

Afgelopen week brak het internet door de break-up video van Gio en Jade. Ook Rijk zag dit en besloot op de video te reageren. Rijk moest veel lachen in de video en maakte tussendoor steeds grappen over Gio en Jade. De video van Rijk staat momenteel zelfs op nummer #5 in Trending op YouTube. De video van Gio zelf staat momenteel met ruim 1 miljoen views op #1 in Trending.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Reactie van Gio

Gio reageert op het voorval in de vlog. Hij zegt namelijk: "Als er iets is waar ik mij helemaal niet voor schaam is huilen op YouTube of mijn emoties tonen. Ik vind dat tien keer sterker dan iemand die de schijn ophoudt, ik noem geen namen maar andere YouTubers die zich veel te stoer gedragen en andere mensen roasten om hun emoties."
Ook zegt Gio nog "Als jij hiermee je clicks of views wilt halen moet je dat lekker blijven doen, en vooral mijn naam in de titel zetten! Werkt ook goed deze dagen"
Het lijkt er dus op dat Gio niet zo enthousiast was over de video van Rijk
Wat vind jij hiervan?
Volg @gloednieuw op Instagram en praat mee!