Glennis Grace kwam Lil Kleine tegen in de bak (en zo ging dat)

Viral
door Amber
zaterdag, 27 mei 2023 om 11:42
images
Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Glennis Grace een paar dagen vastzat na de beruchte mishandeling in de Jumbo. Wat je waarschijnlijk niet wist, is dat zij daar Lil Kleine tegen het lijf liep, die daar toen ook in de bak zat.
Wij praten je bij!
Mishandeling
De zangeres werd in februari 2022 opgepakt op verdenking van zware mishandeling tegen supermarktpersoneel. Eind dat jaar pleitte de rechter haar schuldig en kreeg ze een taakstraf van 200 uur. Ook werd haar een celstraf van een maand geëist, maar uiteindelijk vonden ze dat ze al 'zwaar getroffen was door wat er is gebeurd'.
glennis gracce intratuin 1024x602
Heftig
Sindsdien zie je haar nauwelijks meer in programma's, maar onlangs was ze wel te gast bij de YouTube-serie van Andy van der Meijde. Daarin zegt ze dat het heftig was én dat ze daar Lil Kleine tegenkwam. Wow, wat?!
Lil Kleine
Glennis vertelt dat ze de rapper daar tegenkwam, toen zij al drie dagen vastzat. "Ik wist natuurlijk helemaal niet wat er in de buitenwereld speelde en wat er met hem aan de hand was." Die dag had ze een afspraak met haar advocate en liep zij naar beneden toe. "Ik liep de trap af en hij liep hem op. Ik zei: wat doe jij hier?"
images 1
Ontmoeting
"Hij zei: jij ook hier? En toen gaven we een boks en zeiden we 'sterkte' tegen elkaar'." Toen gingen de twee weer verder. Bekijk het fragment hieronder.