Harrie Snijders onder vuur: 'Je moet je doodschamen'

Viral
door Amber
zaterdag, 04 februari 2023 om 12:00
eyjidwnrzxqioijoawxhymvslwnkbiisimtlesi6imdpcmxzy2vuzs91cgxvywrzlziwmjivmtivagfycmlllxnuawpkzxjzlw15c3rlcmlldxpllxzyb3v3lnbuzyisimvkaxrzijp7injlc2l6zsi6eyj3awr0aci6mtkymcwizml0ijoiy292zxiifx19
Harrie Snijders vertoeft momenteel lekker op Dubai. Daar plaatst hij beelden van op social media, maar die vallen niet in de smaak bij zijn volgers. Sterker nog: ze zijn boos.
Om déze reden ligt Harrie de 'Dekhengst' nu onder vuur.
Nieuwe vriendin
Op Instagram laat hij zijn volgers kennis maken met zijn nieuwe vriendin: aapje Habouba. 'Meet my friend', schrijft hij bij een foto waarop hij knuffelend met het dier staat. 'Normaal vind ik het heel zielig dat deze dieren opgesloten zitten in te kleine kooien, maar hier loopt ze gelukkig los rond en wordt ze goed verzorgd', zegt hij.
Uitleg
'Hierdoor kan ze twee keer zo oud worden, omdat ze goede voeding en medische verzorging krijgt', gaat hij verder. Later deelt hij nog een filmpje van diezelfde dag, maar daar komt veel kritiek op.
Ga door naar de volgende pagina om te zien waarom!
Bron: RTL Boulevard / Beeld: Harrie Snijders
Kritiek
Op de video die hij daarna plaatst, loopt hij namelijk met een tijger aan de lijn door de dierentuin. Dit valt bij zijn volgers verkeerd: 'Stop animal abuse! Te ziek voor woorden dat dit nog mag. Alles maar voor de likes en het vullen van ego's.' Bekijk de video hieronder.
Vind jij deze reacties terecht?