Jade Anna krijgt kritiek na pikante vakantiefoto's na overlijden van kat

Viral
donderdag, 10 augustus 2023 om 18:00
64d4bdd320f44a160778aa50
Jade Anna, populaire influencer, ontvangt bakken kritiek over vakantiefoto's na het overlijden van haar kat Bruce. Volgers reageren verontwaardigd en menen dat ze ongepast rouwt.
We brengen je op de hoogte van de laatste influencers drama, dus lees snel verder!

Volgers op social media halen uit

Jade Anna, bekend om haar stijlvolle Instagram posts en lifestyle tips, heeft het zwaar te verduren. Slechts kort na het delen van een emotioneel bericht over het overlijden van haar kat Bruce, postte ze foto's van haar vakantie. Deze actie schoot bij veel volgers in het verkeerde keelgat. Ze bekritiseren de influencer voor haar keuze om te genieten van haar vakantie ondanks het droevige nieuws.

Het dubbelzinnige bericht van Jade Anna

Jade's Instagram post begon met de woorden: "Vandaag voelde zo dubbel. Wakker worden, wachtend op het berichtje dat Bruce (mijn kat) is overleden, omdat ik wist dat hij ingeslapen zou worden". Ze vermeldde dat ze al een dag ziek in bed had gelegen en nog niets van het eiland had gezien. Ondanks de verdrietige situatie wilde ze haar vakantiedag niet verspillen.

Ophef over pikante foto's

Het was echter niet alleen het bericht dat de volgers dwars zat. Jade Anna deelde ook een paar pikante foto's tijdens haar vakantie, wat leidde tot nog meer kritiek. "Nooit dat k op vakantie zou blijven als k wist dat mn kat werd ingeslapen", schreef een volger. Een ander reageerde: "Dit is echt wel de meest random foto om te melden dat een kat is dood gegaan".

Kritiek blijft binnenstromen

De foto's en het bericht vielen bij meerdere volgers niet in de smaak. Een van hen merkte spottend op: "Daar sta je dan grievend met je blote reet". De discussie blijft doorgaan en het valt nog te bezien hoe Jade Anna hierop zal reageren. Volgers wachten nu af op een reactie van de populaire influencer.
Bekijk de beelden hieronder.
Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws? Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!