Jade Anna onder vuur om uitspraak over dure auto van 160.000 euro

Viral
door Amber
dinsdag, 18 april 2023 om 18:00
schermafbeelding 2023 04 18 om 123746
Jade Anna en Gio Latooy trekken weer veel met elkaar op en zij is nu regelmatig in zijn vlogs te zien. In een van zijn video's kan zij op kritiek rekenen door een uitspraak die zij doet.
Wij praten je bij.
Bezoekje autodealer
In een video van vorige week brengen Jade en Gio een bezoekje aan de autodealer. Daar gaan ze kijken voor een nieuwe Range Roover Sport - de droomauto van Jade. Ze mogen er in rijden, maar daarvoor wordt er ook een andere vette auto aan hen laten zien.
Nieuwe auto
Dat is een ruime auto met mooie, bruine bekleding. Gio en Jade zijn beide onder de indruk. De dealer vertelt dat er een prijskaartje aanhangt van 160.000 euro. Maar de manier hoe Jade daarop reageert, valt niet helemaal in de smaak bij hun kijkers.
Groot bedrag
Wanneer de dealer het bedrag noemt, zegt Jade: "160.000 euro? Dat valt echt heel erg mee. Jouw Porsche was duurder. Waarom heb je die niet gekocht? Dit moet je gewoon hebben als je een chauffeur hebt."
jade 1024x563
Verbazing
In de reacties reageren een aantal kijkers verbaasd. 'Daar moet ik vijf/zes jaar voor werken', schrijft iemand. En iemand anders zegt: 'Wanneer je geen besef van geld hebt.' Wat vind jij van haar reactie?