Jaimie Vaes ondergaat zieke transformatie: "Ze is nu onherkenbaar!"

Viral
maandag, 28 augustus 2023 om 18:05
64ecc02ee6eccf2bc55cc848
Jaimie Vaes, bekend van de realiteitsserie, heeft een totale make-over ondergaan en is bijna onherkenbaar! Ze heeft haar kenmerkende bruine haar ingeruild voor een korte, blonde bob.
Dat wil je vast wel zien, dus lees snel verder!

Nieuwe look voor Jaimie Vaes

Jaimie, die vooral bekend is van haar realityshows, heeft al eerder een drastische haarverandering ondergaan door haar lange lokken in te korten. Maar nu heeft ze besloten nog een stapje verder te gaan. De realityster onthulde haar nieuwe look op de cover van Playboy. "We did it", schreef ze bij een video waarin ze haar transformatie in de kappersstoel onthulde.
image 24

Het leven na Lil' Kleine

Sinds haar mishandeling door Lil' Kleine lijkt Vaes haar leven weer volledig op te pakken. Ze verscheen eerder al op de cover van Playboy, waarmee ze de eerste BN'er in tien jaar werd die naakt in het mannenblad stond. Jaimie zal op maar liefst 16 pagina's te zien zijn. Ze vertelde aan Shownieuws dat dit iets was dat haar ex Lil' Kleine absoluut niet wilde tijdens hun relatie: "Dat wilde hij echt niet. Ik heb het weleens geopperd toen we nog een relatie hadden, maar dat zag hij echt niet zitten."
image 25

Playboy: Een mijlpaal voor Jaimie

Voor Jaimie stond het poseren voor Playboy altijd al op haar bucketlist. "Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in Playboy te staan. Het is voor mij een mijlpaal." Ze vervolgde: "Het lijkt me ook waanzinnig om later terug te kunnen kijken op deze foto’s. Ik denk dat de beelden bijna kunst zijn. Dat was een beetje het uitgangspunt; dat je ze ook aan de muur kunt hangen."
Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws? Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!