Joel Beukers betrokken bij grote crash op circuit in Assen

Viral
zaterdag, 12 augustus 2023 om 18:00
64d63a479d5bea717e4f1248
Joel Beukers, fitness YouTuber en fan van snelle auto's, heeft een heftige crash meegemaakt tijdens een race op het TT circuit van Assen. De beelden van de crash zijn behoorlijk schokkend.
Zoals altijd houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, dus lees snel verder!

Beukers verliest controle over zijn auto

Joel Beukers, die bekend staat om zijn liefde voor fitness en snelle auto's, heeft een behoorlijke smak gemaakt. In een video die hij zelf gedeeld heeft, zien we hoe Joel de controle over zijn auto verliest en van de baan raakt. Hij slipt over het gras en knalt met hoge snelheid tegen een bandenstapel aan.

Geen nekbescherming tijdens de crash

Beukers geeft toe dat hij de klap behoorlijk voelde, mede doordat hij geen HANS nekbescherming droeg tijdens de race. "Behoorlijk klapje te pakken. Mijn instructeur had gelukkig een HANS systeem om, ik helaas niet. Hierdoor maak je dus een flinke klap met je nek," vertelde Joel.

De nasleep van de crash

Beide racers zijn gelukkig redelijk in orde na de crash, al voorspelt Joel dat hij het morgen wel gaat voelen. We zijn blij dat het relatief goed is afgelopen en hopen dat Joel snel weer in topconditie is. Het bewijst maar weer eens dat racen, hoe leuk het ook is, niet zonder gevaren komt.
Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws? Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!