Joost Klein deelt opmerkelijke video op Social Media

Viral
zondag, 12 mei 2024 om 12:36
schermafbeelding 2024 05 12 om 123834
Joost Klein, die eerder gediskwalificeerd werd van het Eurovisie Songfestival, heeft fans verbaasd met een raadselachtig filmpje op zijn Instagram Stories tijdens de finale.
We weten dat je nieuwsgierig bent, dus lees snel verder!

Instagram Stories van Joost Klein

Deze hele Songfestival-rel is wereldwijd in het nieuws gekomen en haalde zelfs media in Amerika, zoals TmZ. Zonder dat hij iets op zijn kanaal plaatst, is Klein's Instagram-account in één dag gegroeid van 660.000 volgers naar een indrukwekkende 1,2 miljoen volgers. Het filmpje dat de zanger op zaterdagavond plaatste, heeft alleen maar meer verwarring gezaaid bij de fans. Klein is zelf niet te zien in de video en voegt er geen tekst of commentaar aan toe. Het is een compilatie van honden die op een vreemde manier lopen, met het nummer 'Who Let The Dogs Out' op de achtergrond.

Diskwalificatie van Joost Klein

Na een incident met een cameravrouw werd Joost gediskwalificeerd van het Songfestival. Volgens de AVROTROS maakte hij een 'dreigende beweging' naar de camera, wat resulteerde in een aanklacht van de vrouw. AVROTROS is het niet eens met de diskwalificatie en heeft deze als 'heel zwaar en disproportioneel' bestempeld. Ze hebben de EBU aangeklaagd over de gang van zaken.

De video

Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar de mysterieuze video van Joost Klein, de link naar de Instagram Stories video staat hieronder.
Dus, wat denken jullie ervan? Is dit een cryptische boodschap van Joost of gewoon een manier om zijn fans aan het lachen te maken? Laat het ons weten in de reacties!