Lies Zhara onthult per ongeluk relatie met bekende influencer

Viral
door Dean
dinsdag, 06 juni 2023 om 16:35
lies zhara
Lies Zhara post veel op haar socials, zo postte zij ook over iets wat zij afgelopen week mee gemaakt heeft. Alleen was er iets anders erg opvallends aan het voorval..

Ongeluk

Lies Zhara was betrokken bij een auto-ongeluk, maar gelukkig raakte niemand ernstig gewond. Wat de aandacht trok van de volgers van Juicechannel, was iets anders opvallends aan het ongeluk. Het lijkt er sterk op dat Glen Fontein ook betrokken was bij hetzelfde ongeval! Wat nog opvallender is, is dat ze de volgende dag allebei in Italië bleken te zijn...
lies zhara 2 904x1024

Italië

De twee deelden allebei dat ze betrokken waren bij een auto-ongeluk en de volgende dag waren ze allebei in Italië, maar ze plaatsten geen foto's samen of gaven geen hint dat ze aan het daten waren. Het lijkt misschien toeval of een beetje vergezocht, maar de juicepagina's hebben vaak wel gelijk.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

De beelden

Lies Zhara is een Nederlandse influencer die voornamelijk actief is op Instagram. Glen Fontein lijkt voornamelijk actief te zijn op TikTok en YouTube, en hij heeft zelfs een eigen nummer uitgebracht.
Bekijk de beelden hieronder:
image 4 576x1024
image 5 576x1024
Wat vind jij hiervan?
Volg @gloednieuw op Instagram en praat mee!