Lies Zhara toont paaldans kunsten: 'Hier hebben we het even niet over'

Viral
door Amber
donderdag, 16 maart 2023 om 18:25
schermafbeelding 2023 03 16 om 182235
Lies Zhara deelt veel van haar leven op haar social media. Zo kun je haar volgen op Instagram of TikTok. Laatst was te zien dat zij een nieuwe motor heeft gekocht waar zij heel wat uurtjes op zal spenderen.
En dat is niet haar enige nieuwe hobby!
Bezige bij
Wie Lies nu al een tijdje volgt, weet dat zij een influencer is die niet graag stilzit. Op haar TikTok-kanaal is te zien dat zij zich regelmatig bevindt in de sportschool, leuke dingen doet met vrienden en onlangs een motor heeft gekocht.
Sportief
De sportschool is echter niet de enige plek waar zij sport - ze heeft er namelijk een nieuwe sport bij: paaldansen! Op Instagram neemt zij haar volgers mee in haar avontuur. 'Dit ziet er profie uit, al zeg ik het zelf', schrijft ze erbij.
Benieuwd naar hoe het eruit ziet? Bekijk de beelden dan op de volgende pagina!
Paaldansen
Lies Zhara neemt haar volgers mee tijdens haar paaldansles. Ze laat weten dat ze deze les cadeau heeft gedaan aan een vriendin van haar, maar dat ze geen 'natuurtalent' is. Bekijk de beelden hieronder.
lies 576x1024
Geen succes
Voor de foto wilde het haar nog wel lukken, maar verder... 'Hoe ik in deze positie ben gekomen, hebben we het niet over', grapt ze.