Maan krijgt harde kritiek na 'pronken' met dr*gsgebruik

Viral
door Dean
vrijdag, 30 juni 2023 om 19:50
maan de steenwinkel instagram bikini foto 1020x612 1
Maan heeft onlangs voor verbazing gezorgd met haar uitspraken over drugs. Ze heeft openlijk gesproken over haar drugsgebruik in een interview met Vogue.

Vogue

Het is geen geheim meer dat Maan een relatie heeft met Karel Gerlach, de zanger van Goldband. Ze lijken erg gelukkig samen, ze stonden zelfs samen op de cover van Vogue en in het bijbehorende interview spraken ze openlijk over hun drugsgebruik.
maan

Pilletje

Goldband stond al bekend als liefhebbers van een pilletje, maar ook Maan blijkt niet vies te zijn van drugs. Ze zei: "Het is een van de weinige momenten waarop ik echt even nergens aan hoef te denken." Hoewel ze niet wil dat mensen haar dronken zien, denkt ze: "Maakt het uit? Dit is ook mijn vrije tijd. Als mensen het zien, dan zien ze het maar."
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

De beelden

Jan Uriot uit zijn verbazing over het drugsgebruik van Maan. Hij zegt: "Ik begrijp het wel, je hebt een privéleven en mensen moeten doen wat ze willen in hun privéleven." Maar hij vindt niet dat ze dit aan haar jonge fans moet laten zien. Jan noemt haar een voorbeeld voor jongeren en begrijpt niet waarom ze zo openlijk pronkt met haar drugsgebruik.
Bekijk de beelden zelf hieronder:
Wat vind jij hiervan?
Volg @gloednieuw op Instagram en praat mee!