Martin Garrix gespot met deze influencer: "Aan het daten?"

Viral
door Dean
maandag, 22 mei 2023 om 16:06
schermafbeelding 2018 10 29 om 160901
Martin Garrix, een van de bekendste Nederlandse dj's, heeft misschien wel een nieuwe vriendin en ze is geen onbekende! Het viel meteen op dat zowel de dame als de jonge artiest een foto op precies dezelfde locatie deelden op Instagram. Betekent dit dat ze samen op die plek waren?

New York

Influencer Stephanie Abu-Sbeih plaatste onlangs een foto die duidelijk in New York was genomen. De achtergrond van de foto liet duidelijk zien waar ze zich bevond. Het viel meteen op dat de dj een paar dagen eerder een foto had gedeeld van exact dezelfde locatie. Juicequeen Yvonne Coldeweijer trok hieruit de conclusie dat de twee misschien aan het daten waren. Ze deelde haar vermoeden op Instagram.
schermafbeelding 2018 10 29 om 160901

Ontrouw

Stephanie Abu-Sbeih is een Nederlandse influencer met Israëlische roots. Haar vader is Israëlisch en haar moeder is Nederlands. Sinds haar vierde wonen ze in Nederland. Stephanie woont in Amsterdam, net als Martijn Garritsen, de echte naam van Martin Garrix.
Sinds 2019 is de jonge dj niet meer samen met zijn laatste vriendin Charelle Schriek. Volgens Juicechannel was hij tijdens die relatie regelmatig ontrouw.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

De beelden

Het kan misschien een beetje voorbarig of zelfs vergezocht lijken om te zeggen dat Martijn Garrix en Stephanie Abu-Sbeih aan het daten zijn, maar herinner je je Jutta en Jake nog? De juicekanalen deelden maanden voordat iemand ook maar een vermoeden had al dat ze elkaar begonnen te volgen op Instagram. Uiteindelijk bleek dat ze inderdaad interesse in elkaar hadden.
Bekijk de beelden hieronder:
image 24
image 25 819x1024
Wat vind jij hiervan?
Volg @gloednieuw op Instagram en praat mee!