Monica Geuze en Robbert Rodenburg doen wel héél intiem met elkaar (video)

Viral
door Gloednieuw.nlmaandag, 07 augustus 2023 om 18:00
64d0cdf336a6cbbcc4ae4fd8
Monica Geuze en Robbert Rodenburg hebben zich flink laten gaan tijdens de Amsterdamse Pride. De YouTube-sterren, en goede vrienden, lieten zich van hun meest intieme kant zien.
Dit is het nieuws van de dag, dus lees snel verder!

Monica Geuze geniet van single leven

Monica Geuze, een bekende 28-jarige YouTuber en presentatrice, lijkt momenteel volop te genieten van haar single leven. De laatste tijd werd ze regelmatig gespot met niemand minder dan Rijk Hofman. Hoewel de twee behoorlijk close leken, bleef het onduidelijk hoe serieus hun relatie was. Volgens de laatste geruchten was er van een serieuze relatie geen sprake en hebben Monica en Rijk inmiddels afstand van elkaar genomen. Monica lijkt voorlopig niet op zoek te zijn naar een 'friend with benefits', en blijft waarschijnlijk nog even single.

Goede vrienden vieren Pride

Maar Monica is niet alleen goede vrienden met Rijk, ze heeft ook een sterke vriendschapsband met Robbert Rodenburg. De twee zijn bijna elk jaar samen te vinden bij Pride in Amsterdam. Dit jaar waren ze uitgenodigd door RTL en vierden ze het feest met een groot aantal collega's uit de showbizzwereld.

Intiem moment op Instagram

Monica en Robbert hebben zich tijdens de Pride flink laten gaan. Op Instagram verscheen een video waarop Robbert op een intieme manier bovenop Monica danst. Hoewel het er misschien heftig aan toe ging, lijkt het erop dat hun relatie puur vriendschappelijk is. De video van het dansende duo kun je hieronder bekijken.
Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws? Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!
Via Parratv