Monica Geuze heeft een wel heel opmerkelijk nieuw kledingstuk aangeschaft

Viral
woensdag, 01 februari 2023 om 17:28
schermafbeelding 2020 02 02 om 192409
Monica Geuze is een bekende Nederlandse influencer die bekend staat om haar unieke stijl en mode-experimenten. Monica houdt van het uitproberen van verschillende looks en durft te gaan met uitdagende kledingstukken. Recentelijk heeft ze haar volgers gevraagd om advies over hoe ze een opvallend kledingstuk in haar kast kon combineren.
Body catsuit
Het item in kwestie was een body catsuit van het Franse merk Mugler, die ongeveer 900 euro kost. De catsuit was vrij doorschijnend en had een strakke, onthullende stijl, waardoor Monica overlegde of dit geschikt was om elke dag te dragen. Het was duidelijk een gewaagd kledingstuk, maar Monica was er trots op omdat het perfect bij haar paste en haar prachtig stond.
Tekst gaat door onder de foto.
schermafbeelding 2021 04 08 om 100832
Relatie met Robbert
Monica zei dat ze het pakje zou dragen op speciale gelegenheden, zoals galafeesten, maar niet als dagelijkse outfit. Ook al komt dit filmpje net uit nadat ze haar relatie met Robbert beëindigde, benadrukte Monica dat het dragen van het pakje geen specifiek doel had. If you know what we mean...
Ben je benieuwd naar de beelden van haar nieuwe pakje? Klik dan door naar de volgende pagina om te zien dat ze 'm aan probeert.
Meningen zijn verdeeld
De meningen van haar volgers waren verdeeld over het pakje. Veel van hen vonden het teveel, terwijl anderen het juist geweldig vonden. Er waren commentaren als: "Het is misschien goed om er een broek bij aan te doen, anders is het net iets te veel" en "Voor thuis gebruik met je man is het prima, maar verder is het absoluut geen optie om ermee naar buiten te gaan".
Monica blijft Monica
Ongeacht de meningen van anderen, blijft Monica trouw aan haar stijl en laat ze zich niet weerhouden door de meningen van anderen. Ze laat zien dat ze niet bang is om risico's te nemen en uit te blinken in haar eigen unieke stijl.
In de video en beelden is te zien hoe Monica het pakje combineert en draagt en hoe ze er trots op is. Bekijk hieronder de video om haar uitdagende outfit te bewonderen en haar stijlvolle zelfverzekerdheid te zien.
De beelden