Nicol is gevlucht naar het buitenland voor de belastingsdienst

Viral
door Dean
zondag, 21 mei 2023 om 18:24
https3a2f2fs3 newsifier 2
Er wordt gezegd dat Nicol zich graag aan haar eigen regels houdt. Op dit moment zou ze naar verluidt proberen te ontsnappen aan de belastingdienst. Volgens een betrouwbare bron zou de realityster om deze reden in het buitenland verblijven.

Webshop

Nicol heeft al een tijdje een webshop waar ze seksspeeltjes en lingerie verkoopt. Onlangs is ze ook begonnen met het delen van pikante content op OnlyFans. Volgens een bron heeft ze geen intentie om belasting te betalen over deze inkomsten. Op sociale media laat Nicol zien dat ze volop geniet van haar vakantie. Het lijkt erop dat ze probeert te ontsnappen aan de belastingdienst.
alleen fans nicol kremers 1 1024x611

Kamer van Koophandel

Ze heeft ervoor gekozen om haar bedrijf niet te registreren bij de Kamer van Koophandel. Momenteel is ze aan het genieten in Marbella en lijkt ze zich geen zorgen te maken over het feit dat ze binnenkort mogelijk post van de belastingdienst ontvangt.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Peter Gillis

Na de scheiding met Peter Gillis, zoekt Nicol steeds meer haar grenzen op. Onlangs genoot ze van een vakantie met een andere vrouw. De realityster is momenteel bezig met het maken van pikant materiaal in Spanje, dat ze deelde via haar Snapchat. Deze beelden werden vervolgens massaal gedeeld op sociale media en gingen viraal.
Wat vind jij hiervan?
Volg @gloednieuw op Instagram en praat mee!